Ένα πεντάχρονο δεν γνωρίζει καλά καλά τι εστί θάνατος, αναρωτιέται κιόλας τι υπάρχει μετά από αυτόν;HarisSukhoi wrote:Eρώτηση πεντάχρονου, βασικά είναι από αυτό:
«Αγαπητέ Θεέ. Αν ζούμε μετά το θάνατό μας, τότε γιατί να πεθαίνουμε;».

Ένα πεντάχρονο δεν γνωρίζει καλά καλά τι εστί θάνατος, αναρωτιέται κιόλας τι υπάρχει μετά από αυτόν;HarisSukhoi wrote:Eρώτηση πεντάχρονου, βασικά είναι από αυτό:
«Αγαπητέ Θεέ. Αν ζούμε μετά το θάνατό μας, τότε γιατί να πεθαίνουμε;».
mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
πες μου οτι της ειπες ε δωσε μου τον κοκκινοAdamaklas wrote:Καλα καλα...
Ερωτηση απο 40χρονη περιπτερατζου
-Θες τον μπλε κρειβεν ή τον κόκκινο?
-Εγω : Μα δεν υπαρχει κοκκινος!
-Ε τοτε να σου δωσω τον μπλε?
Τα περιττώματα μυρίζουν απαίσια γιατί περιέχουν σκατά .Enositis wrote:Μία που μου γεννηθηκε σημερα μαντέψτε που.
Γιατι τα περιττώματα μυριζουν απαίσια;
επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντησηherculas wrote:Τα περιττώματα μυρίζουν απαίσια γιατί περιέχουν σκατά .Enositis wrote:Μία που μου γεννηθηκε σημερα μαντέψτε που.
Γιατι τα περιττώματα μυριζουν απαίσια;
Και γιατι τα δικά μας δεν τα μυριζουμε τοσο ενώ όταν μπαινουμε σε τουαλέτα που έχει βγει άλλος νομιζουμε ότι μας κάνουν βιολογικο πολεμο;Nameless49532 wrote:εξελικτικά μιλώντας, τα σκατά μας βρωμάνε γιατί αν μυρίζαν σα φρεσκοψημένα κουλουράκια θα τα τρώγαμε και θα παθαίναμε δηλητηρίαση, πράγμα που δε βοηθά πολύ στην επιβίωση του είδους.
χημικά νομίζω είναι οι θειούχες ενώσεις που περιέχουν.