Οντως ειναι μετριος συγγραφικα, αλλα κολλας!
Εγω ειχα διαβασει το Illuminati σε μιαμιση μερα ξερω γω... Τραγικες καταστασεις
Το Χαμένο Σύμβολο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Το Χαμένο Σύμβολο
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ρε με τον κανόνα πέθανα!
Το Illuminati από την άλλη, καταλαβαίνεις το τέλος αρκετά νωρίς και ξενερώνεις...
Το Illuminati από την άλλη, καταλαβαίνεις το τέλος αρκετά νωρίς και ξενερώνεις...
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
άμα θέλετε να διαβάσετε κάτι της προκοπής προτείνω μυθολογία κθούλου από lovecraft
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
-
- MechEng Seeder
Εγώ πάλι πιστεύω πως ο Dan Brown επαναλαμβάνεται όπως και o Coelho. Συνεπώς, κατ' εμέ άμα διαβάσεις ένα δύο βιβλία τους μετά δεν έχει νόημα να συνεχίσεις!
- kopanosAE
- MechEng Seeder
Έχω διαβάσει τα βιβλία του Dan Brown και όντως διαβάζονται ΠΟΛΥ εύκολα... ξεχνιέσαι διαβάζοντας τα... είναι "εθιστικά". Περνάς τον χρόνο σου όμορφα. Όμως, τι ζητάς από ένα βιβλίο; Να περνάς όμορφα τον χρόνο σου; Γιατί να μην επιλέξεις μπάσκετ/ποδόσφαιρο/ping pong; Γιατί όχι ζωγραφική/γλυπτική/μουσική; Προσωπικά, όταν διαβάζω, είτε θέλω ενημέρωση επι κάποιου θέματος, είτε θέλω να μου μεταφέρει ο συγγραφέας σκέψεις του. Σκέψεις του που μπορεί να μην έχω κάνει εγώ, και που θα με βοηθήσουν επειδή θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω με αυτές, ή γενικότερα επειδή θα είναι τροφή για σκέψη/συζήτηση.
=>
δεν ξαναδιαβάζω Dan Brown
=>
δεν ξαναδιαβάζω Dan Brown
..βγαίνει ο κόσμος τις Τρίτες;
- Spyrοs
- Praetorian
Διαβάζεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο για τον ίδιο λόγο που βλέπεις το Avatar σε 5-D απολίτιστε! Ψυχαγωγία!
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- kopanosAE
- MechEng Seeder
δεν περιμένεις από το λογοτεχνικό να σου αφήσει κάτι περισσότερο από το avatar;;Spyros wrote:Διαβάζεις ένα λογοτεχνικό βιβλίο για τον ίδιο λόγο που βλέπεις το Avatar σε 5-D απολίτιστε! Ψυχαγωγία!
..βγαίνει ο κόσμος τις Τρίτες;