castiel wrote:δεν υπάρχει κάποιο option να επιλέγει ο χρήστης τι θέλει κάθε φορά?
(στους trackers πχ, σου δίνει τη δυνατότητα όταν κάνεις search να έχεις "χ" results per page... οκ, εκεί είναι ολόκληρη η σελίδα, και όχι μια μπάρα, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάποια προσαρμογή?)
nope.
Αν το χρησιμοποιείτε τόσο πολύ να το αυξήσω ξανά...
προσωπικά βολεύομαι και με τα active topics... γιατί δεν βάζεις κάποιο poll πάλι?
και οχι αναγκαστικά με το νούμερο που θέλουμε, αλλά με το πόσο συχνά την χρησιμοποιούμε και αν την θεωρούμε σημαντική κλπ...
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
castiel wrote:προσωπικά βολεύομαι και με τα active topics... γιατί δεν βάζεις κάποιο poll πάλι?
και οχι αναγκαστικά με το νούμερο που θέλουμε, αλλά με το πόσο συχνά την χρησιμοποιούμε και αν την θεωρούμε σημαντική κλπ...
Εγώ χρησιμοποιώ τα active topics μια φορά την ημέρα, όταν πρωτομπαίνω.. Μετά παίζω (έπαιζα) μόνο με τα recent..
Επίσης, οφ τόπικ, αλλά πάλι για το σάιτ, ήθελα να προτείνω η default επιλογή για το inbox, να είναι να σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο και να σε ενημερώνει για new message, κι όχι να πρέπει να το αλλάξεις εσύ. Κι αυτό γιατί όταν θέλουμε να στείλουμε ένα pm σε κάποιον καινούργιο χρήστη, πχ για τα greeklish, αυτός δεν το βλέπει γιατί το "1 new message" δεν το προσέχει, εκεί που είναι και με το μέγεθος που έχει..
------
10.. Cool, καλή επιλογή
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
SlasherG wrote:default επιλογή για το inbox, να είναι να σου ανοίγει καινούργιο παράθυρο και να σε ενημερώνει για new message, κι όχι να πρέπει να το αλλάξεις εσύ.
Νομίζω είχε αλλάξει ο Spyros την ρύθμιση να είναι default για όποιον γράφεται, δεν είμαι σίγουρος, anyway αν θες να συζητήσουμε για τα pm άνοιξε άλλο τόπικ