Λειτουργία Σχολής Μηχανολόγων 15-16 Νοεμβρίου 2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Λειτουργία Σχολής Μηχανολόγων 15-16 Νοεμβρίου 2011
μόλις μου ήρθε αυτό το mail από τον Μαρμαρά που τον ρωτούσα αν θα γίνει μάθημα Τρίτη ή ΤετάρτηΣύμφωνα με απόφαση του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου η οποία μας κοινοποιήθηκε το απόγευμα, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα "αποτραπεί"
Rock on buddies...
οποτε ουτε ο μαρμαρας ουτε ο αντωνιαδης θα κανει μαθημα!λογικο να ακολουθησουν κ οι αλλοι καθηγητες μου φαινεται!τωρα ας περιμενουμε να σου απαντησουν κ οι υπολοιποι!
παντως δν πιστευω να γινει καποιο μαθημα,αφου ολες οι σχολες κλειστες ειναι το 3μερο..τωρα θα μου πεις μια εξαιρεση σαν μηχανολογοι την εχουμε..αλλα οκ!!:s
παντως δν πιστευω να γινει καποιο μαθημα,αφου ολες οι σχολες κλειστες ειναι το 3μερο..τωρα θα μου πεις μια εξαιρεση σαν μηχανολογοι την εχουμε..αλλα οκ!!:s
-
- Corporal
Γενικά όταν κλείνει από ΔΣ απ΄όσο θυμάμαι όντως δε γίνεται μάθημα.Μην κοιτάτε στην εξεταστική που ήταν ειδική περίπτωση...
Τώρα το "αποτραπεί" που απάντησε ο Marblαράς ακούγεται αρκετά λογικό ελέω της συγκεκριμένης εορτής...Δηλαδή αν δεν αποτρέψουν τώρα τα μαθήματα οι αριστερές παρατάξεις πότε θα το κάνουν;...
Τώρα το "αποτραπεί" που απάντησε ο Marblαράς ακούγεται αρκετά λογικό ελέω της συγκεκριμένης εορτής...Δηλαδή αν δεν αποτρέψουν τώρα τα μαθήματα οι αριστερές παρατάξεις πότε θα το κάνουν;...
πως ξερουμε οτι ο αντωνιαδης δεν θα κανει μαθημα?
- Kitharistas
- Praetorian
κοίτα τα προηγούμενα ποστ, το έστειλε με mail σε κάποια κοπέλα
Rock on buddies...
Βαριέται να κάνει τις καλές μέρες. Θα κάνει αύριο;
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
- Kitharistas
- Praetorian
ήρθε κι από Αναγνωστάκη απάντηση: "τα μαθήματα δεν θα γίνουν λόγω του εορτασμού"
Rock on buddies...
xbasher wrote:πως ξερουμε οτι ο αντωνιαδης δεν θα κανει μαθημα?
ενα παιδι εγραψε το πιο πανω
παιδιά εγώ με τα όσα είδα πιστεύω πως δεν θα γίνουν μαθήματα αύριο
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”