το παθαίνω πού και πού στην ζωή μουkara wrote:Νομίζω ότι το κουράσαμε το παιχνίδι . . .
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μπορεις παντα να αποχωρησεις...ελπιζω μονο να μην εισαι απωλεια για μας..kara wrote:Νομίζω ότι το κουράσαμε το παιχνίδι . . .
Λοιπον παμε τωρα στα σημαντικα...
Μετα το ξημερωμα ειπα να αποφυγω να πω ορισμενα πραγματα μεχρι την οριστικοποιηση της ληξης της επομενης ψηφοφοριας..
Τωρα που οριστηκε,ηρθε και η ωρα να ειπωθουν ορισμενα πραγματα...
Μετα την αποχωρηση της Κολοκυθας επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες που ειχα για ενα ατομο την τελευταια βδομαδα..
Αν η κολοκυθα ηταν ενοχη τοτε αυτο το ατομο θα ηταν κατα πασα πιθανοτητα αθωο..
Αλλα δυστυχως σκοτωσαμε τον ντετεκτιβ..που με οδηγει στην απαγελλια της παρακατω κατηγοριας:
ΨΗΦΙΖΩ HarisSukhoi
Ας πουμε τωρα λογους που με οδηγησαν εκει..
1)Θεωρησα υποπτη την ξαφνικη επιμονη του να ακουσει τι εχει να πει η κολοκυθα προτου ψηφισει ο ιδιος..
Οπως ειπα ενας ενοχος θα αναζητουσε συνεργασια με εναν αθωο παρα με εναν ενοχο in-game..
2)Απο την πρωτη μερα προσπαθησε να αποπροσανατολισει τους υπολοιπους οταν ελεγε
Βεβαια,σκοπος ηταν να τραβηξει την προσοχη απο τους ''υψηλα υσταμενους'' του φορουμ (αυτον και τον Κιθαριστα δλδ)HarisSukhoi wrote:Ρε παιδιά θα διώξουμε τον admin από την πρώτη 'μέρα?
με μια σαθρη δικαιολογια οτι αυτοι θα επρεπε να ειναι υπερανω υποψιας
3)Απο τον αφηγητη μαθαμε τελικα οτι οι μαφιοζοι θεωρουν τους εαυτους τους ισχυροτερους..χμμμ...ποιοι αραγε εχουν εδω μεσα περισσοτερη εξουσια???
4)Δεν ξερει να λεει ψεμματα χωρις να φανει στο προσωπο του...φανηκε οταν τον ρωτησαν αν ειναι αθωος μια τσιπουρομερα..
5)Ο Watson που γνωρισα απο κοντα σημερα..μου ανεφερε τις δικες τις υποψιες οι οποιες ετυχε να συμπιπτουν με τις δικες μου...
Ξερω οτι πολλοι δε θα με εμπιστευτειτε και θα ακολουθησετε καθως με υποψιαζεστε..
Γι'αυτο ας κανουμε το εξης:Ζηταω απο ολους να ακολουθησουν το παραδειγμα μου και να ψηφισουν Χαρη..ειδικα απο αυτους που με υποψιαζονται περισσοτερο (Mpourditsas,paulspot92,κλπ)..αν δεν εχω δικιο και ο Χαρης ειναι αθωος θα ζητησω απο τον αφηγητη την επομενη μερα να με αυτοκτονησει..ή θα σταματησω να παιζω αν το αιτημα μου δε γινει δεκτο..
Οπως και να εχει αν ο Χαρης ειναι αθωος εγω θα φυγω απο το Παλερμο..
Παιρνω ενα αρκετα μεγαλο ρισκο τωρα αλλα πιστευω 100% οτι εχω δικιο..παρακαλω ακολουθηστε..
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Το πήραμε λίγο σοβαρα το όλο 8έμα__
παιδια παιχνίδι είναι!____ just fan!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
αχχααχαχ !!HarisSukhoi wrote:Aπλά ανεμιστήρας? λολ
Σοβαρα ομως τωρα.
Χαρη βλεπω πως προφανως πας να στρεψεις τα βλέμματα αλλου, ψηφισες καπακι την μαμα μαφια, για να καλυψεις γρηγορα τον εαυτο σου. Αποποιησαι ευθυνες εκ του ασφαλους , καθως σαφως και ηξερες οτι ψηφιζουμε λαθος.
Πως?
Πολυ απλο
ΨΗΦΙΖΩ HARIS SUKHOI
Και υποστιριζω τον kage21
Αν δεν ειναι μαφιοζος, θα αυτοκτονησω και εγω, εχετε τον λογο μου.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
απλά μερικές φορές τα παίρνεις όλα σοβαρά χωρίς να το καταλαβαίνειςFermat wrote:Το πήραμε λίγο σοβαρα το όλο 8έμα__
και απογοητεύεσαι που είναι μόνο ένα παιχνίδι
Adamaklas wrote:θα αυτοκτονησω και εγω, εχετε τον λογο μου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- SlasherG
- MechEng Seeder
Ο SlasherG τα είχε πει (για να κάνουμε και ρίμα), αλλά τον γράψατε και σ' αυτό το τόπικ.SlasherG wrote:By the way, τώρα που το ξανασκέφτηκα, ο δολοφόνος είναι ο HarisSukhoi
Για το λόγο αυτό:
Αποσύρω joanna tpgr,
Και ψηφίζω Adramelch.
Spoiler: show
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.
συμφωνω απολυτα με τον κειτζ21 και ψηφιζω Harissukhoi
Leave the gun. Take the cannoli
Μου φαίνετε αλλάξαμε ρόλους____
οι νεκροι πήραν τη 8έση των ζωντανων!
ΗΑΡΡΥ Halloween
Χαρη είσαι ένοχος;;
οι νεκροι πήραν τη 8έση των ζωντανων!
ΗΑΡΡΥ Halloween
Χαρη είσαι ένοχος;;
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
- sid
- MechEng Seeder
το σαμπφόρουμ <<καείτε>> δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς εσέναmama mafia wrote:συμφωνω απολυτα με τον κειτζ21 και ψηφιζω Harissukhoi
σου βγάζω το καπέλο
- soti
- soti