Βέβαια πολλά από αυτά που λέει ο Χάρης στις περιγραφές τα είχε πει πρώτα ο KitharistasKuchiki_Byakuya wrote:Πολύ καλύτερες περιγραφές μαθημάτων έκανε ο Χάρης για τους πρωτοετείς. Τώρα ο Κιθαρίστας το κάνει χωρίς ψυχή, γιατί πρέπει να το κάνει.

Βέβαια πολλά από αυτά που λέει ο Χάρης στις περιγραφές τα είχε πει πρώτα ο KitharistasKuchiki_Byakuya wrote:Πολύ καλύτερες περιγραφές μαθημάτων έκανε ο Χάρης για τους πρωτοετείς. Τώρα ο Κιθαρίστας το κάνει χωρίς ψυχή, γιατί πρέπει να το κάνει.
Βλέπω χρησιμοποιείς την προσφώνηση που χρησιμοποιώ κι εγώ!!Kitharistas wrote:τι λες ρε κουτσίκι?
μ'άρεσε για αυτόSlasherG wrote:Βλέπω χρησιμοποιείς την προσφώνηση που χρησιμοποιώ κι εγώ!!Kitharistas wrote:τι λες ρε κουτσίκι?
True...katsanetrino wrote:Βέβαια πολλά από αυτά που λέει ο Χάρης στις περιγραφές τα είχε πει πρώτα ο KitharistasKuchiki_Byakuya wrote:Πολύ καλύτερες περιγραφές μαθημάτων έκανε ο Χάρης για τους πρωτοετείς. Τώρα ο Κιθαρίστας το κάνει χωρίς ψυχή, γιατί πρέπει να το κάνει.
Εντάξει. Έχετε δίκιο. Ήμουν υπερβολικός.kage21 wrote:True...katsanetrino wrote:Βέβαια πολλά από αυτά που λέει ο Χάρης στις περιγραφές τα είχε πει πρώτα ο KitharistasKuchiki_Byakuya wrote:Πολύ καλύτερες περιγραφές μαθημάτων έκανε ο Χάρης για τους πρωτοετείς. Τώρα ο Κιθαρίστας το κάνει χωρίς ψυχή, γιατί πρέπει να το κάνει.
Give the man some credit Kuchiki
kage21 wrote:Μαλιστα Kuchiki-sama,captain of the 6th division
Ασχετο...πως γραψατε οσοι δινατε ΙΙΑ σημερα??
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
liakoskotsi wrote:kage21 wrote:Μαλιστα Kuchiki-sama,captain of the 6th division
Ασχετο...πως γραψατε οσοι δινατε ΙΙΑ σημερα??![]()
Axaxaxaxa, δεν πειράζει παιδιά.. Την επόμενη φορά..HarisSukhoi wrote:Γαμήσου
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.