Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
φοβου την φατσουλα...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- kage21
- MechEng Seeder
Παλια επαιρνες πρωτα προειδοποιηση...αλλα οι καιροι εχουν αλλαξει..ο κοσμος εχει γινει επικινδυνος Slasher..πρεπει ολοι να προσεχουν..
Spoiler: show
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
liakoskotsi wrote:φοβου την φατσουλα...
Φωτιές που άναψε μια φατσούλα...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
- Kitharistas
- Praetorian
κανένας πρωτοετείς δεν γίνεται ban.. και γενικά ban πέφτουν σπάνια πλέον.. σε κάτι τραβηγμένες περιπτώσεις (άπειρα σπαμοπόστς ή βρισίδια)
και αφού δεν θέλετε την φατσούλα πάρτε άλλη
edit: +3 ποστ όσο έγραφα.. και αυτός πήρε προειδοποίηση, από τον castiel συγκεκριμένα..
και αφού δεν θέλετε την φατσούλα πάρτε άλλη
edit: +3 ποστ όσο έγραφα.. και αυτός πήρε προειδοποίηση, από τον castiel συγκεκριμένα..
Rock on buddies...
ΠΕΠ 2 χωρίς navision. για να μη σας κοροϊδέψουν τίποτα παλιοί ότι χωρίς navision δεν περνιέται. χοχο
By a lonely prison wall
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
I heard a young girl calling
Micheal they are taking you away
For you stole Trevelyn's corn
So the young might see the morn.
Now a prison ship lies waiting in the bay.
Σαν το πρωτο μου ποστ εεε κιθαριστα? απο τοτε ψαχνεις να με μπαναρεις!
Εκεινη την μερα, ενω ειχα απλα πει, οτι θελω το e-polytexneio για καμια εργασια, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ , war never changes....
Απο το 2007 τα κτελ λαρισης δινουν δωρεαν wireless ιντερνετ στο λεωφοριο μεσα. Και καφεδακι και αναψυκτικο. Τα δικα σας τα πρωτογονα δεν ξερω τι κανουν :Ρ
Εφτασααααα ,ααααχ ο παλιος μου υπολογιστης 2001 ρε τον πηρα, και δουλευει τζαμι ( καλα αλλαξα ραμ και καρτα γραφικων , αλλα ακομα εχει τον P4 2,4GHZ Northwood ) ! Φυσικα... εγω εμαθα να κανω κανα defrag και registry clean.
Εκεινη την μερα, ενω ειχα απλα πει, οτι θελω το e-polytexneio για καμια εργασια, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ , war never changes....
Απο το 2007 τα κτελ λαρισης δινουν δωρεαν wireless ιντερνετ στο λεωφοριο μεσα. Και καφεδακι και αναψυκτικο. Τα δικα σας τα πρωτογονα δεν ξερω τι κανουν :Ρ
Εφτασααααα ,ααααχ ο παλιος μου υπολογιστης 2001 ρε τον πηρα, και δουλευει τζαμι ( καλα αλλαξα ραμ και καρτα γραφικων , αλλα ακομα εχει τον P4 2,4GHZ Northwood ) ! Φυσικα... εγω εμαθα να κανω κανα defrag και registry clean.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Adamaklas wrote:Σαν το πρωτο μου ποστ εεε κιθαριστα? απο τοτε ψαχνεις να με μπαναρεις!
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
HarisSukhoi wrote:οι διάφοροι χαρακτήρες μου μοιάζουν πολλές φορές τόσο λίγοι, σε τόσα διαφορετικά επίπεδα...
- soti
- soti
- sid
- MechEng Seeder
κολοκύθα wrote:οοοο κλαψ και ξέρεις πού μπορώ να πάρω τον δεύτερο?
- soti
- soti