ναι ισχυει αλλα ειχα φαει τρελο κολημα μια εποχη... μετα ομως ανακαλυψα τους:cornerstone wrote:Ομοίως και αυτό...
Τι ακούτε τώρα ?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Τι ακούτε τώρα ?
Spoiler: show
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ! (πρώτο μου post)
Γουστάρω πολυ ιρλανδικό folk σε punk ρυθμούς . Πρόσφατα ανακάλυψα αυτή τη μπάντα . Τσεκάρετε και πείτε μου τη γνώμη σας !!
The Rumjacks - An Irish Pub Song
Γουστάρω πολυ ιρλανδικό folk σε punk ρυθμούς . Πρόσφατα ανακάλυψα αυτή τη μπάντα . Τσεκάρετε και πείτε μου τη γνώμη σας !!
Last edited by Kitharistas on Thu Oct 27, 2011 1:00 am, edited 1 time in total.
Reason: Το κουμπάκι youtube βάζει στο text box [youtube][/youtube], αν βάλετε το link ανάμεσα, δηλαδή [youtube]link[/youtube] θα γίνει embedded στο post.
Reason: Το κουμπάκι youtube βάζει στο text box [youtube][/youtube], αν βάλετε το link ανάμεσα, δηλαδή [youtube]link[/youtube] θα γίνει embedded στο post.
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
λες να με ισοφαρίσεις με τον Axel? Δεν ξέρω...liakoskotsi wrote:παω στοιχημα οτι ειναι μεσα στην πρωτη 5αδα του σλασερ!!!
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
καλως τον!!! το flogging βγαινει απο τους flogging molly?flogging wrote:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ! (πρώτο μου post)
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
- cornerstone
- Naval Seeder
Welcome fellow!! Καλώς όρισες στο φόρουμ...flogging wrote:Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ! (πρώτο μου post)
Λοιπόν η αλήθεια είναι πως από Ιρλανδούς ξέρω μόνο U2,Sinead O' Connor, και Snow patrol (B.Ιρλανδία) αλλά cool και η δική σου φάση με το folk...
- Kitharistas
- Praetorian
- liakoskotsi
- MechEng Seeder
απλα προσκυναω!!!!Kitharistas wrote:ιρλανδικό ροκ ftw
και αυτο μου αρεσει πολυ απο thin lizzy
Spoiler: show
- cornerstone
- Naval Seeder
Μίλησε ο Κιθαρίστας που είναι πιο ψαγμένος...
Προτιμώ κάτι πιο indie
Παίζει στη λίστα σλάσερ?
Προτιμώ κάτι πιο indie
Παίζει στη λίστα σλάσερ?
- Kitharistas
- Praetorian
- SlasherG
- MechEng Seeder
Πάμε ανάποδα:
Δεν ξέρω τώρα, δεν μπορώ να τα ακούσω.
Flogging welcome, καλή συνέχεια.. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθάμε, και για να σε κάνουμε να περνάς καλά (πάνω απ' όλα)!!
Σε ευχαριστώ κιόλας που άλλαξες το θέμα, γιατί από ταμπλέτα είναι δύσκολο να απαντάω τόσο συχνά (το συγκεκριμένο το γράφω εδώ και μισή ώρα).
Ο Alex Kapranos που λες είναι κατά ένα τέταρτο Έλληνας. Ο πατέρας του πατέρα ήταν από κάπου. Μάλιστα είχα ακούσει κάποτε ότι οι Franz είχαν ζητήσει να λάβουν μέρος στη Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας..εμάς.. Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά ευτυχώς δεν έγινε. Ο Άλεξ, ο κούκλος που λες, είναι 40κάτι χρονών. Ναι, 'ντάξει έχει ελληνικές ρίζες που τον κάνουν αν θες πιο handsome, παρ' όλ' αυτά, εγώ το μόνο που σκέφτομαι όταν τον βλέπω είναι πόσες "πλαστικές" έχει κάνει (πάλι ίσως κάνω λάθος).
Για τους REM τώρα, ναι, τους ακούω, όχι φανατικά, αλλά συχνά. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, μπορεί να το έχω ακούσει. (δεν έχω flash player, οπότε δεν μπορώ να το παίξω).
Τέλος...φάηναλι.. Παιδιά, αν και μ' αρέσει που προσπαθείτε τόσο πολύ, το subject του τόπικ δεν είναι τι αρέσει στον ΣλάσσερΤζι, αλλά τι ακούτε εσείς προσωπικά τώρα. Γι' αυτό, ποστάρετε τραγούδια που αρέσουν κατά βάση σε εσάς, καθώς υπάρχουν κι άλλα άτομα στο φόρουμ. Τώρα, αν θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε μία συζήτηση προσωπική για να λέμε τι αρέσει στον καθένα, χωρίς έγνοιες.
Δεν ξέρω τώρα, δεν μπορώ να τα ακούσω.
Flogging welcome, καλή συνέχεια.. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθάμε, και για να σε κάνουμε να περνάς καλά (πάνω απ' όλα)!!
Σε ευχαριστώ κιόλας που άλλαξες το θέμα, γιατί από ταμπλέτα είναι δύσκολο να απαντάω τόσο συχνά (το συγκεκριμένο το γράφω εδώ και μισή ώρα).
Παιδιά, την πεντάδα μου σας την έχω ήδη πει (όσον αφορά συγκροτήματα). Για τραγούδια, δεν υπάρχει πεντάδα, αλλά εκατοντάδα. Ο λόγος? δε θέλω να αφήσω κάποιο έξω.cornerstone wrote:λες να με ισοφαρίσεις με τον Axel? Δεν ξέρω...liakoskotsi wrote:παω στοιχημα οτι ειναι μεσα στην πρωτη 5αδα του σλασερ!!!
Δημοτικό? Εγώ πρώτη γυμνασίου. Με αυτούς και τους Kaiser Chiefs εισήλθα στον υπέροχο κόσμο της μουσικής. Κατ' εμέ είναι και τα δύο συγκροτήματα RESPECT.. Όποιο και να 'ναι δικό τους, αν το πετύχω κάπου, θα κάτσω να το ακούσω. Είναι, δεν είναι "καλό". (παρακάτω ένα που μόλις το καλοκαίρι ανακάλυψα)cornerstone wrote:oh yes...franz ferdinand...κούκλος frontman...Είναι επειδή έχει ελληνικές ρίζες...liakoskotsi wrote: franz ferdinard απο τα πρωτα συγκροτημα που ανακαλυψα καπου στο δημοτικο
Thumbs up που λενε και στο χωριο μου
Πάντως για μενα, όλα τους τα τραγούδια μου βγάζουν πολύ kinky φάση...μα άκου στίχους...
Ο Alex Kapranos που λες είναι κατά ένα τέταρτο Έλληνας. Ο πατέρας του πατέρα ήταν από κάπου. Μάλιστα είχα ακούσει κάποτε ότι οι Franz είχαν ζητήσει να λάβουν μέρος στη Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας..εμάς.. Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά ευτυχώς δεν έγινε. Ο Άλεξ, ο κούκλος που λες, είναι 40κάτι χρονών. Ναι, 'ντάξει έχει ελληνικές ρίζες που τον κάνουν αν θες πιο handsome, παρ' όλ' αυτά, εγώ το μόνο που σκέφτομαι όταν τον βλέπω είναι πόσες "πλαστικές" έχει κάνει (πάλι ίσως κάνω λάθος).
Για τους REM τώρα, ναι, τους ακούω, όχι φανατικά, αλλά συχνά. Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, μπορεί να το έχω ακούσει. (δεν έχω flash player, οπότε δεν μπορώ να το παίξω).
Τέλος...φάηναλι.. Παιδιά, αν και μ' αρέσει που προσπαθείτε τόσο πολύ, το subject του τόπικ δεν είναι τι αρέσει στον ΣλάσσερΤζι, αλλά τι ακούτε εσείς προσωπικά τώρα. Γι' αυτό, ποστάρετε τραγούδια που αρέσουν κατά βάση σε εσάς, καθώς υπάρχουν κι άλλα άτομα στο φόρουμ. Τώρα, αν θέλετε μπορούμε να ανοίξουμε μία συζήτηση προσωπική για να λέμε τι αρέσει στον καθένα, χωρίς έγνοιες.
Come ride with me
Through the veils of history
I'll show you how god
falls asleep on a job.
falls asleep on a job.