δοντ γορι δεν θα το αφηνα για πολυ εκει...cornerstone wrote:οκ πολύ καλύτερα!liakoskotsi wrote:done!!![]()
![]()
Σόρυ για τον τόνο μου πριν, αλλά πραγματικά το βιντεάκι ήταν ντροπή...

δοντ γορι δεν θα το αφηνα για πολυ εκει...cornerstone wrote:οκ πολύ καλύτερα!liakoskotsi wrote:done!!![]()
![]()
Σόρυ για τον τόνο μου πριν, αλλά πραγματικά το βιντεάκι ήταν ντροπή...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
liakoskotsi wrote:θα θελα καποια στιγμη να δω την λιστα σου...ειμαι περιεργος να ανακαλυψω και τα υπολοιπα νουμερα...
ΤΟ ΞΕΡΩ!!!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ SLASH ΤΟ ΑΚΟΥΩ... ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ!!!!!!!! το εχω αγορασει το cd οπως και ολα των gunsSlasherG wrote:liakoskotsi wrote:θα θελα καποια στιγμη να δω την λιστα σου...ειμαι περιεργος να ανακαλυψω και τα υπολοιπα νουμερα...
Χαχαχα, όποτε θες. Πρέπει να την αναδιοργανώσω λίγο όμως, και να λάβω υπόψη μερικά καινούργια δεδομένα-άλμπουμ-κυκλοφορίες.
Μέχρι τότε, πάρε κι άλλο ένα αγαπημένο, στο οποίο οφείλεται κατά ένα μεγάλο βαθμό και το όνομά μου!!![]()
(αυτό προτείνω να το ακούσεις κιόλας)
Σαφώς. Δε θα αλλάζω γλώσσες τώρα.cornerstone wrote:Καλά το γωνιόπετρα κατοκυρώθηκε ε;
'Νταξ, ίσως να έχεις κι ένα δίκιο, σαν να μη μπορούν να σκεφτούν κάτι πρωτότυπο πλέον.cornerstone wrote:..το τελευταίο άλμπουμ τους είναι, για μενα, το χειρότερό τους...