τοση ωρα προσπαθουσα να καταλαβω τι δεν πηγαινε καλα... τελικα οπως φαινεται το μονο που δεν παει καλα ειναι οτι νυσταζω..cornerstone wrote:Στο διόρθωσα εγώ. ΟΚ?liakoskotsi wrote:κομματαρα... επικο τραγουδι...
ευχαριστω γωνιοπετρα!!
τοση ωρα προσπαθουσα να καταλαβω τι δεν πηγαινε καλα... τελικα οπως φαινεται το μονο που δεν παει καλα ειναι οτι νυσταζω..cornerstone wrote:Στο διόρθωσα εγώ. ΟΚ?liakoskotsi wrote:κομματαρα... επικο τραγουδι...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Φτου σου...κι αυτη πιασμενη...cornerstone wrote:Έχεις παρακολουθήσει όλη τη σειρά των τραγουδιών που έχω ποστάρει;;SlasherG wrote:Wow, γωνιόπετρα, είτε βαριέσαι πολύ, είτε τον σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι και να 'ναι, κάνε υπομονή. Η σχολή θα ξεκινήσει σύντομα.
Γωνιόπετρα.... καλό...
συνδυασμός του βαριέμαι και τον σκέφτομαι. Εγώ κάθομαι και εκείνος διαβάζει...
kage21 wrote:Φτου σου...κι αυτη πιασμενη...cornerstone wrote:Έχεις παρακολουθήσει όλη τη σειρά των τραγουδιών που έχω ποστάρει;;SlasherG wrote:Wow, γωνιόπετρα, είτε βαριέσαι πολύ, είτε τον σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι και να 'ναι, κάνε υπομονή. Η σχολή θα ξεκινήσει σύντομα.
Γωνιόπετρα.... καλό...
Τελικα στο ΕΜΠ ή δε βλεπεται ή δεν την εχεις πετυχει ακομα ή την εχει προλαβει αλλος...
ή συνδυασμος των απο πανωkage21 wrote:Φτου σου...κι αυτη πιασμενη...cornerstone wrote:Έχεις παρακολουθήσει όλη τη σειρά των τραγουδιών που έχω ποστάρει;;SlasherG wrote:Wow, γωνιόπετρα, είτε βαριέσαι πολύ, είτε τον σκέφτεσαι πολύ. Ό,τι και να 'ναι, κάνε υπομονή. Η σχολή θα ξεκινήσει σύντομα.
Γωνιόπετρα.... καλό...
Τελικα στο ΕΜΠ ή δε βλεπεται ή δεν την εχεις πετυχει ακομα ή την εχει προλαβει αλλος...
Wise Man wrote:Όχι 'κάποια' γυναίκα. Η μία και μοναδική. Ο σωστός άνδρας φυλάει το λουλουδάκι του για μια ξεχωριστή ψυχή που βρίσκεται κάπου εκεί έξω και τον ψάχνει.
Καλά σήμερα είσαι στο μυαλό μου...Ακούμε τα ίδια...liakoskotsi wrote:
Καληνύχτα...liakoskotsi wrote:ναι ειναι πολυ καλοι... αντε ενα τελευταιο τραγουδι και παω για υπνο γιατι πρεπει να ειμαι αυριο 8 στην σχολη
Spoiler: show