Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- κολοκύθα
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
καλά μωρέ ησυχία στο παλέρμο.. κάποιοι πεθαίνουν κάποιοι ζουν κάποιοι δολοφονούν και κάποιοι ερωτεύονται
κολοκυθοκυφώσεις
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
- Kitharistas
- Praetorian
με μπέρδεψες αλλά anyway..
focus people.. ποιοι είναι οι δολοφόνοι? για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιάζομαι την mama mafia
focus people.. ποιοι είναι οι δολοφόνοι? για πρώτη φορά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιάζομαι την mama mafia
Rock on buddies...
- κολοκύθα
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
δολοφόνοι και μαφιόζοι?? συγγνώμη που το ρωτάω συνέχεια αλλά με έχει μπερδέψει αυτό..
κολοκυθοκυφώσεις
- Kitharistas
- Praetorian
- mama mafia
- MechEng Seeder
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι φιλε μουKitharistas wrote:με μπέρδεψες αλλά anyway..
εγω υποψιαζομαι τον κειτζ21
Leave the gun. Take the cannoli
- kage21
- MechEng Seeder
Ερωτευμενη λες ε???Μηπως τωρα διαπραττει και εγκληματα παθους???
Και τωρα seriously...εγω...σιγανο ποταμακι??Καλα δε με λες και θηριωδη χειμαρρο...αλλα σιγανο ποταμακι???
Και τωρα seriously...εγω...σιγανο ποταμακι??Καλα δε με λες και θηριωδη χειμαρρο...αλλα σιγανο ποταμακι???
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
προς υπερασπιση μου, τον ενοσιτι τον ειχα ψηφισει κ στην αρχη, αλλα μετα που σταματησε να παιζει τωρα περισσοτερο στον τελευταιο γυρο, σκεφτηκα οτι μαλλον δν θα χε ρολο (κ τλκ ειχα δικιο).. ομως επειδη ολοι οι αλλοι μου φαινονταν υποπτοι κ δν ηθελα να χω κι αλλο φονο στα χερια μου (ο αλλος ηταν του αλλ) γι αυτο ψηφισα τον αγιαξιτελαμων μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο... τωρα βεβαια δν φαινεται να ξεκαθαρισε αλλα οκ... κολοκυθα-fermat, μια απο τις δυο ειναι δολοφονος, το θεμα ειναι ποια... οσο για τους αλλους, ακομα δν εχω ενδειξεις...