συγγνώμη , παραδέχομαι το λάθος μου (κάνω και τον εξυπνάκια με τα ορθογραφικά της eirinis) αλλά προς υπεράσπιση μου , δεν ήταν στις προθέσεις μου να αρνηθώ την θηλυκή φύση της ΣΕΜΦΕ
ίσως είχα στο μυαλό μου τον σεμφοτυπά και μπερδεύτηκα
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
Fermat wrote:
Αχ κολοκύ8α μου δεν μου τα λες κα8όλου καλα!! Μ έχει & η ΣΕΜΦΕ (έτσι όπως το 8έτεις εσύ) Μα8ηματικα (& μην μου πεις τώρα ότι είμαι ύποπτη επειδή γραφω με 8 αντι για θ!!)
ανέφερε τα μαθηματικη η Fermat.. και ο kage νομιζε πως εσείς νομίζετα πως για εκεί πήγαινε το Μ και όχι για τη σχολή..!
Last edited by (β-α)/2 on Sat Oct 22, 2011 9:26 pm, edited 2 times in total.
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Ναι έτσι νόμιζα. Πως ήξερα. Ήταν συνειδητή επιλογή και θα υποστώ τις συνέπειες....
Μα, ειλικρινά, όλοι σας το έχετε σκεφτεί πως κάνατε λάθος. Πως μπλέξατε άσχημα...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
Να δω τι θα λες όταν το επόμενο καλοκαίρι θα κάθεσαι για 1 μήνα, τον Αύγουστο, αφού 27/7 μας βλέπω να τελειώνουμε... :S (εκτός αν η δίψα σου για μαθηματικά και φυσικές, βοηθήσει (και στο εύχομαι ) στο να περάσεις όλα τα μαθήματα του 1ου έτους, οπότε θα κάθεσαι 2 μήνες )
Συμπέρασμα: Απόλαυσέ το όσο προλαβαίνεις!
Και έσυ ανυπομονούσες όταν ήσουν στη θέση μου!
Αν ήσουν φυσιολογικό άτομο, που δεν είναι κανένας πολυτεχνίτης, δε θα έμπαινες στον κόπο να μπεις στο ρημάδι...State
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
Βασικα για εκει πήγαινε το Μ... Σχολη Εφαρμοσμένων Μα8ηματικών Φ Ε
αρα το Μ υπάρχει & στη Σεμφε απλα όχι με την έννοια του Μηχανικού
αλλ εντάξει σε συγχωρω (& τους υπόλοιπους) ___ πείτε & το ΣΕΜΦΕ ____ τι να κάνουμε!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ