Το πιο άχρηστο Ποστ.
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Το πιο άχρηστο Ποστ.
λέω να διαβάσω
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Καλα θα κανεις. Η αυτοκαταστροφη μετραει ωρες ωρες
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
Dostoevsky
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
O ηλιθιοςall. koukoulofloros wrote:Dostoevsky
Καληνυχτα ρε μαν! ολα γυρω μου σβηνουν :Ρ
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Βλακα...φευγει η κολλητη μου σημερα για τη Λαρσσσααααα...τι αξιζει απο εκει πανω να της πω να μου φερει???
___________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Εγώ χρωστάω όλα, εκτός από τα 2α..Adamaklas wrote: Δεν χρωσταω κατι αλλο περα απο 2α , που τα εχω ψιλοβγαλει
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
- sid
- MechEng Seeder
εγώ χρωστάω στον σπιτονοικοκύρη μου
- soti
- soti
- cornerstone
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Βαριέμαι, δεν αντέχω άλλο!!!
Έχω ξεσκονίσει τα γερμανικά μου, έχω διαβάσει από 2-3 φορές τα αγαπημένα μου λογοτεχνικά βιβλία (προφανώς, αφού ποστάρω αποφθέγματα του Μπόρχες και του Κούντερα), κοιμάμαι κανά 10-ωρο κάθε μέρα και πάλι υπάρχουν ώρες κενές στο 24-ωρο!!!
Χθες έπιασα τον εαυτό μου, πάνω στο ακατάπαυστο για κανά μισάωρο ζάπινγκ, να βλέπει πάνω από 2-λεπτο σαπουνόπερα με τον Κατρανίδη...Ω ναι...
Αν δεν ξεκινήσουμε σύντομα μαθήματα, θα χαζέψω. Χρειάζομαι μαθηματικά και φυσική και μηχανολογικό σχέδιο....
Τώρα!!!!
Ναι μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα! Αλλά έχω ελαφρυντικά.Κάθομαι απ' το Μάιο, ανυπομονώ να ξεκινήσει το ρημάδι το εξάμηνο ...
Για να επιβεβαιωθεί μια τρομακτική υποψία που έχω, πως το ΕΜΠ είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου...
Έχω ξεσκονίσει τα γερμανικά μου, έχω διαβάσει από 2-3 φορές τα αγαπημένα μου λογοτεχνικά βιβλία (προφανώς, αφού ποστάρω αποφθέγματα του Μπόρχες και του Κούντερα), κοιμάμαι κανά 10-ωρο κάθε μέρα και πάλι υπάρχουν ώρες κενές στο 24-ωρο!!!
Χθες έπιασα τον εαυτό μου, πάνω στο ακατάπαυστο για κανά μισάωρο ζάπινγκ, να βλέπει πάνω από 2-λεπτο σαπουνόπερα με τον Κατρανίδη...Ω ναι...
Αν δεν ξεκινήσουμε σύντομα μαθήματα, θα χαζέψω. Χρειάζομαι μαθηματικά και φυσική και μηχανολογικό σχέδιο....
Τώρα!!!!
Ναι μπορείτε να με βρίσετε ελεύθερα! Αλλά έχω ελαφρυντικά.Κάθομαι απ' το Μάιο, ανυπομονώ να ξεκινήσει το ρημάδι το εξάμηνο ...
Για να επιβεβαιωθεί μια τρομακτική υποψία που έχω, πως το ΕΜΠ είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου...
Engineering pervades everything...
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
It's how to take very complex systems and break them down into nice,tight, abstract parts...
Engineering is for people who want to change the world
cornerstone wrote: Για να επιβεβαιωθεί μια τρομακτική υποψία που έχω, πως το ΕΜΠ είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου...
Αχχαχαχααααα_____
Εχει περάσει & απο το δικό μου μυαλό αυτό!!!!!!!
Αλλα κα8ε φορα που λέω οτι 8α τα παρατίσω πάντα κάτι με τραβάει πίσω!
(και αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη για τα μα8ηματικά!! )
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
- Kitharistas
- Praetorian
άσε που δεν έχει και 10% πιαcornerstone wrote:Για να επιβεβαιωθεί μια τρομακτική υποψία που έχω, πως το ΕΜΠ είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου...
Rock on buddies...