επειδή κάποιος πρέπει να πει σε αυτόν που ρώτησε τιιιιι? ότι δεν ήταν ανάγκη να το κάνει και θα το μετανιώσουμε , θα το κάνω εγώ
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?
Η ηλίθια απορία της ημέρας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Η ηλίθια απορία της ημέρας
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
με πληγώνειςall. koukoulofloros wrote:επειδή κάποιος πρέπει να πει σε αυτόν που ρώτησε τιιιιι? ότι δεν ήταν ανάγκη να το κάνει και θα το μετανιώσουμε , θα το κάνω εγώ
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?
- sid
- MechEng Seeder
Enositis wrote:με πληγώνειςall. koukoulofloros wrote:επειδή κάποιος πρέπει να πει σε αυτόν που ρώτησε τιιιιι? ότι δεν ήταν ανάγκη να το κάνει και θα το μετανιώσουμε , θα το κάνω εγώ
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?
νόμιζα ότι νόμιζες ότι αυτό είναι προνόμιο των γυναικών
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
αγγίζεις την ερώτηση που νόμιζες ότι θα κάνωall. koukoulofloros wrote:Enositis wrote:με πληγώνειςall. koukoulofloros wrote:επειδή κάποιος πρέπει να πει σε αυτόν που ρώτησε τιιιιι? ότι δεν ήταν ανάγκη να το κάνει και θα το μετανιώσουμε , θα το κάνω εγώ
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ?
νόμιζα ότι νόμιζες ότι αυτό είναι προνόμιο των γυναικών
- sid
- MechEng Seeder
όχι αν το θέμα ήταν η έξυπνη ερώτηση της ημέρας μπορεί κάπου να πήγαινε το μυαλό μου
αλλά τώρα που είναι η ηλίθια απορία το πεδίο είναι τόσο διευρυμένο σαν επαγγελματικό πεδίο μηχανολόγων
τουλάχιστον κατάλαβες ότι όλοι πληγώνουν και πληγώνονται
ακόμα και ο Αδαμακλας
αλλά τώρα που είναι η ηλίθια απορία το πεδίο είναι τόσο διευρυμένο σαν επαγγελματικό πεδίο μηχανολόγων
ακόμα και ο Αδαμακλας
- soti
- soti
λοιπόν... πώς κατάφερες να μπερδευτείς??all. koukoulofloros wrote:castiel wrote:η πραγματικά "ηλίθια" ερώτηση είναι:
http://www.e-polytexneio.gr/memberlist. ... ile&u=3191
ρε αυτή η μωβ ειρήνη (που γράφει με κανονικά χρώματα λογικά) δεν είναι η άλλη κίτρινη ειρήνη που γράφει όμως μωβ ;
εγώ είμαι η eirini (σκέτο!!) και είμαι κίτρινη γιατί είχα την τύχη να περάσω στους μηχανολόγους...
η καινούργια μας φίλη, λέγεται eirini_1 και είναι μόβ γιατί είναι χημικός...
όσο για το χρώμα της γραμματοσειράς που επιλέγω, είναι καθαρά θέμα διάθεσης!!
Κάποια άλλη απορία??
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
- sid
- MechEng Seeder
ναι
πού είχες εξαφανιστεί τόσο καιρό ;
- soti
- soti
αν του αρνηθεις τσιπουρο μπορει να κανει και τα δυοall. koukoulofloros wrote:όχι αν το θέμα ήταν η έξυπνη ερώτηση της ημέρας μπορεί κάπου να πήγαινε το μυαλό μου
ακόμα και ο Αδαμακλας
γιατί? με αναζητήσατε??all. koukoulofloros wrote:ναι
εδώ ήμουν...
πήγα και καμιά βόλτα...
εσύ??
αξίζει,φίλε,να υπάρχεις για ένα όνειρο, κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Γιατί τα δικά μας μέσα λένε πως στο κέντρο ήταν 450.000 διαμαρτυρόμενοι, ενώ στο BBC, λένε μόλις 50.000; http://www.bbc.co.uk/news/business-15377398
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.