edit: Καργα offtopic, επρεπε να το βαλω ξεχωριστα.

mysterious wrote:Από ένα πορνόγερο ως και του λόγου σας, περίμενα να αποφεύγατε αυτή την στενωπό! Όμως, αν και ραμολί, επιδίδεστε, λίαν επιτυχώς, στο κασκαντεριλίκιον!!! Γι'αυτό σας αρμόζει ένα ΕΥΓΕ για το κοινωνικόν έργον που επιτελείτε! RESPECT, βοήθειά μας!!!!
Τώρα που πιάσατε τέτοια συζήτηση θυμήθηκα αυτό το απόσπασμα:Trist4n wrote:Εισαι νεα, αρτιμελης, εμφανισιμη και προθυμη?Διφορούμενο wrote:το 9 εχω. ελεος!
ζητειται καλος ανθρωπος να κανει format στο @^%^#@!**%^$ laptop μου, να του περασει windows 7 (για να μπορω να διαβαζω τις ανακοινωσεις της γραμματειας που μου μαθε και τα .docx) και γενικα να το κανει ευχρηστο και λειτουργικο. μονο σοβαρες προτασεις. ευχαριστω
vAs wrote:Τώρα που πιάσατε τέτοια συζήτηση θυμήθηκα αυτό το απόσπασμα:Trist4n wrote:Εισαι νεα, αρτιμελης, εμφανισιμη και προθυμη?Διφορούμενο wrote:το 9 εχω. ελεος!
ζητειται καλος ανθρωπος να κανει format στο @^%^#@!**%^$ laptop μου, να του περασει windows 7 (για να μπορω να διαβαζω τις ανακοινωσεις της γραμματειας που μου μαθε και τα .docx) και γενικα να το κανει ευχρηστο και λειτουργικο. μονο σοβαρες προτασεις. ευχαριστω