Fermat wrote:ή μηπως είμαι πολύ αισιοδοξη;
αυτό είναι το μόνο σίγουρο
όλοι όσοι βάζουν ΣΕΜΦΕ στο μηχανογραφικό είναι
Fermat wrote:ή μηπως είμαι πολύ αισιοδοξη;
Εμένα μ λες?? Μια μέρα μ έλεγε μια ιστορία η καθηγήτρια των μαθηματικών, ότι όταν ήταν στη σχολή της (Μαθηματικό), είδε ένα καθηγητή της μια μέρα πολύ χαρούμενο, τον ρώτησε τι συνέβη....και τι απάντησε ρε παιδιά???Fermat wrote:κοιτα οι μα8ηματικοί είναι λίγο τρελιάριδες!
Θα ήθελα πολύ να το δω να συμβαίνει......χαχαχαχ φαντάζεστε?? Τελοσπάντων ο kage21 για εμένα δεν είναι δολοφόνος...μπορεί να έκανε συμμαχία με την ημιδιαφορά αλλά δεν μ γεμίζει το μάτι!!Fermat wrote:αρα είναι πολύ πι8ανό να έχουμε 2 δολοφόνους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους & είναι πολύ πι8ανό να αληλλοσκοτω8ούν!
Άρχισες να ανησυχείς;Fermat wrote: αρα είναι πολύ πι8ανό να έχουμε 2 δολοφόνους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους & είναι πολύ πι8ανό να αληλλοσκοτω8ούν!
Α, τίποτα ιδιαίτερο, είπα να κάνω την αρχή για να αρχίσει το σασπένς... Αμφιβάλλω ότι θα μείνει εκεί η ψήφος μου μέχρι να βραδιάσει, αλλά η στάση του Trapezomantilo είναι περίεργη... όπως και πολλών άλλων βέβαια!Siamonas wrote:Είδα μία ψήφο πιο πριν.....πως και έτσι?? τι έγινε?
8α μου άρεσαι πολύ!kage21 wrote:
Μια τετοια φαση θα ειχε απιστευτο γελιο...ξημερωνει και ο αφηγητης μας λεει ''Μπραβο κερδισατε,οδηγησατε τους δολοφονους να σκοτωθουν μεταξυ τους''
δεν μου κάνει εντύπωση!Siamonas wrote:
-Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα επιτέλους κατάλαβα τι είναι το κενό!!
είπα ότι μετάνιωσα που σε ψήφισα μη με κάνεις να ανακαλέσω!!!- (δεν απαντάω γτ 8α βγω off-topic & 8α μου φωνάζει ο Enositis πάλι)all. koukoulofloros wrote:
όλοι όσοι βάζουν ΣΕΜΦΕ στο μηχανογραφικό είναι
1) Δηλαδή με κατηγορείς επειδή συμφωνώ μαζί σου;kage21 wrote:Ψηφιζω tsili επειδη ψηφισε Τραπεζομαντιλο λιγες ωρες αφου το στοχοποιησα...