that's an add to my statementEiRiNaKi wrote:δολοφόνοι ίσως να είναι κάποιοι που δε μιλάνε ή δε γράφουν πολύ...

that's an add to my statementEiRiNaKi wrote:δολοφόνοι ίσως να είναι κάποιοι που δε μιλάνε ή δε γράφουν πολύ...
+1Siamonas wrote: 2) Οι ρουφιάνοι είναι ακόμα μέσα για να μας καθοδηγήσουν!!
all.koukoulofloros: 8 (miranda,Adamaklas,kage21, trapezomantilo, mama mafia,κολοκύθα, Enositis, Fermat,)paulspot92 wrote:3 αθώοι!!!!!!!! και ολοι μηχανολογοι!!!
ισως ειχε δίκιο ο συνάδελφος kage21 να στραφουμε προς τους ναυπηγους!!!!
κυριοι siamonas enositis και λοιποι απολογηθειτε...
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα στο να απολογη8ώ...... Ψηφισα τον Κουκουλοφλώρο (ούτε την ημιδιαφορά , ούτε τον ΣλασερΓ )--- όχι αυτό δεν με κάνει α8ώα είμαστε όλοι ύποπτοι (ειδικά τώρα που φεύγουν 2-2 οι παίκτες)Siamonas wrote:
Κύριοι Ενωσίτη και λοιποί για απολογηθείτε.......και οι Μηχανολόγοι και οι Σεμφίτισες (εσένα εννοώ Fermat)!! ΟΛΟΙ!!
Δεν θα ήθελα αιτιολόγηση για το πώς έδρασες την ημέρα "δολοφόνε" Fermat.....αλλά τη νύχτα!!!Fermat wrote:(8ελετε αιτιολόγηση γτ σκότωσα τον αλλ ;;;- νομίζω οτι το έγραψα τότε)
Οντως ρε συ πολλα νευρα !Siamonas wrote:Δεν θα ήθελα αιτιολόγηση για το πώς έδρασες την ημέρα "δολοφόνε" Fermat.....αλλά τη νύχτα!!!Fermat wrote:(8ελετε αιτιολόγηση γτ σκότωσα τον αλλ ;;;- νομίζω οτι το έγραψα τότε)
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.