Δινεται ρολοι Inex επετειακη εκδοση για την olympus...αθικτο στο κουτι του με δερματινο καφε λουρακι...!
Τιμη: 30 ευρο Νεα τιμη 20 ευρο
Uploaded with ImageShack.us
Ρολοι Olympus-Inex
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Ρολοι Olympus-Inex
Last edited by nikon-a on Mon Oct 17, 2011 2:00 pm, edited 1 time in total.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Ρολοι Olympus-Inex
κήρυξες πτώχευση ή οι γονείς απαιτούν να συμμαζέψεις το δωμάτιο ;
να ξέρω αν μου πηγαίνει η καρδιά να κάνω παζάρια
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
χαχαχα!νομιζω οτι γερνω προς το πρωτο...!αλλα γενικα κατι που δεν χρησιμοποιω εγω ισως να μπορει να αξιοποιηθει καλυτερα απο καποιον αλλον...οποτε γιατι να καθονται;all. koukoulofloros wrote:κήρυξες πτώχευση ή οι γονείς απαιτούν να συμμαζέψεις το δωμάτιο ;
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
επειδή μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα και τα 30 ευρώ ;
ντάξει , αρκετό τρόλινγκ
πάω να κοιμηθώ , θα το έκανα εδώ και ώρα , αλλά ξεχάστηκα και έχει χαλάσει και το ρολόι (με το δερμάτινο λουράκι) μου
ντάξει , αρκετό τρόλινγκ
πάω να κοιμηθώ , θα το έκανα εδώ και ώρα , αλλά ξεχάστηκα και έχει χαλάσει και το ρολόι (με το δερμάτινο λουράκι) μου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
θες να στο χαρισω;all. koukoulofloros wrote:επειδή μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα και τα 30 ευρώ ;
ντάξει , αρκετό τρόλινγκ
Νεα τιμη 20 ευρο