a man's got to do, what a man's got to do

Έτσι στοχοποιείσαι ο ίδιος, αφού για all. είσαι παρατεταμένα σιωπηλός εδώall. koukoulofloros wrote:υπάρχει ένα πρόβλημα όμως
ισχύει η υπερκινητικότητα της ημιδιαφοράς , αλλά ημιδιαφοροποιούμαι με τον υπόλοιπο συλλογισμό σου
ο άμαχος πληθυσμός κινείται συνέχεια για να αποφύγει αδέσποτα πυρά ή στοχευμένα
οι δολοφόνοι κινούνται πολύ λιγότερο
Χαχα όντως, πάλι καλά, δεν είναι και του γούστου μου...all. koukoulofloros wrote: είπα τσίλι ; πάλι καλά που δεν σε λένε κιάμο
το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι και οι 2 έχουμε γραφτεί στον σύλλογο θαυμαστών του Soti Βολάνηtsili wrote:Συγκινουμαι με την πρώτη ψήφο μου, τιμή μου να με ψηφίζεις! Πάντως και η ημιδιαφορά έσπευσε να σε υπερασπιστεί στην πρώτη- πρώτη ψήφο που πήρες, μήπως βρίσκεστε στο ίδιο στρατόπεδο( λέω εγώ);
παρεξήγησηΈτσι στοχοποιείσαι ο ίδιος, αφού για all. είσαι παρατεταμένα σιωπηλός εδώ
όχιtsili wrote:Εδώ θα είμαστε και "αύριο"... ή όχι αγαπητέ all.;;;;
Exactly my point!!!tsili wrote: Πάντως και η ημιδιαφορά έσπευσε να σε υπερασπιστεί στην πρώτη- πρώτη ψήφο που πήρες, μήπως βρίσκεστε στο ίδιο στρατόπεδο( λέω εγώ);
Βασικά έχω... Λέγεται "Επίδραση Θερμομόνωσης στην Ενεργειακή Απόδοση Κατοικιών" και είναι η διπλωματική μου...Siamonas wrote:Tsili εσύ από που μας ήρθες?? Τι έκανες εχθές (Παλέρμο day ofc)?? Έχεις ένα καλό άλλοθι??
HarisSukhoi wrote:Mαγειρεύω. Θα το παίξω μυστικός δείπνος και στους δολοφόνους δεν θα μοιράσω!