Επαναληπτική εξεταστική Μηχανολόγων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Επαναληπτική εξεταστική Μηχανολόγων
με λιγα λογια θα δωσουμε;;δν εχει ακουστει κατι ε;;
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Οπως το βλεπω,αμα πας θα δωσεις...αν οχι,ελπιζεις σε αναπληρωση...
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
παιρνω κ την γραμματεια να ρωτησω αυτο....κ δν τους πιανεις με τπτ!!!μετα κλαινε που τους απολλυουν,διαολοι ναι!!!!!
τους επιασα!!!!!:P δινουμε κανονικα,οπως δινουν κ τωρα λεει καποιοι!!!ναι μεν εχουμε δικαιο λεει,που να ερθετε με τα ποδια κ για να γραψετε κιολας λεει!!!χαχα!κ ρωτησα για αναπληρωση κ μου ειπαν δν ξερουν ειναι θεμα του καθηγητη!ο προεδρος εχει πει οτι οσοι δν μπορουν να ανεβουν, να συννεοηθουν με τον καθηγητη Κ ΑΜΑΝ δεχτει θα γινει αναπληρωση μετα την εξεταστικη!!!
-
- Corporal
Last edited by george.eleftheriou on Fri Oct 14, 2011 1:25 pm, edited 1 time in total.
- kobologaki
- Second Lieutenant
Τρελοί καραγκιόζηδες ρε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πει κανείς. Κρίμα σε όσους τους παίρνουν ακόμη στα σοβαρά και έχασαν τη σημερινή εξέταση.george.eleftheriou wrote:Πόσο κωμικοτραγικό φαίνεται αυτό μετά τα σημερινά;
με ολο το σεβασμο εχεις αδικο φιλε μου! η δαπ μαζι με αλλες παραταξεις ηταν οι μονοι που κυνηγησαν να αλλαξει κάτι! καραγκιοζηδες για μενα ειναι ο πρόεδρος και οι καθηγητες! δηλαδή φταιει η δαπ και θα τη κατηγορησω επειδι εγώ δεν έχω αμάξι και κανεναν να με φερει κα μενω τουλαχιστον 3 4σ ωρες μακρυα με τα ποδια, και σημερα εγινε όντως η εξεταστικη???? δεν ειναι αυτή λογική φίλε μου ειδικα σε μερα σαν την σημερινη! να πω οτι είχε μεσα η ταξί και έβγαζαν αυτο να πω οκ! αλλα τωρα φίλε μου ο καραγκίοζης ειναι ο παπαντώνης και οσοι τα βάζουν με τα κόμματα! κανονικα θα έπρεπε σε τετοιες περιπτώσεις όπως είπαν και αλλοι να μαστε μια γροθια για να περασει το μηνύμα οτι δεν ειμαστε ΟΛΟΙ τυχεροι και ΟΛΟΙ τοσο καπιταλες που να χουμε δικό μας αμάξι!! άμα ήθελε ο παπαντώνης ας έβαζε λεωφορεια να μας φέρουν σχολή!!! (ξέρω ακουγεται τραγελαφικο) και τελος εγω περίμενα απο τις παρατάξεις ΟΛΕΣ μαζι να κλεισουν την σχολή και να μην επετρεπαν σε κανεναν την εισοδο σημερα και γενικα σε απεργιες σαν την σημερινή!!!kobologaki wrote:Τρελοί καραγκιόζηδες ρε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πει κανείς. Κρίμα σε όσους τους παίρνουν ακόμη στα σοβαρά και έχασαν τη σημερινή εξέταση.george.eleftheriou wrote:Πόσο κωμικοτραγικό φαίνεται αυτό μετά τα σημερινά;
-
- Corporal
Δυστυχώς μάλλον αρκετοί (μέσα σε αυτούς κι εγώ) έχασαν τη σημερινή εξέταση (είτε παίρνουν είτε δεν παίρνουν στα σοβαρά τη ΔΑΠ) όχι λόγω ανακοίνωσης αλλά λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που κάποια στιγμή θα ήταν καλό να τις αναγνωρίσουν και όσοι λαμβάνουν αποφάσεις.