Τι είναι το YT ?HarisSukhoi wrote: Γίνεται να μπεί και το bbcode για YT στο quickreply?
Ναι. Μερικοί σπαμάριζαν το σύμπαν.HarisSukhoi wrote:Οι sigpics κατηργήθησαν?
Τι είναι το YT ?HarisSukhoi wrote: Γίνεται να μπεί και το bbcode για YT στο quickreply?
Ναι. Μερικοί σπαμάριζαν το σύμπαν.HarisSukhoi wrote:Οι sigpics κατηργήθησαν?
nope. Γράφτο στο χέρι.HarisSukhoi wrote:Υοutube
Συναδελφε είσαι στο μυαλό μου. Υπάρχει μια έτοιμη εφαρμογή για iPhone, iPad και android συσκευές που ακούει στο όνομα Tapatalk και είναι ακριβώς γι; αυτή τη χρήση. Απο πλευράς admin είναα πολύ εύκολη στην εγκατάσταση, ειδικά σε phpbb3 , την εχω κ;κάνει προσωπικα σε δικό μου φόρουμ και μου πηρε λιγότερο από ένα τέταρτο . Πληροφορίες εδώ www.tapatalk.com το μόνο αρνητικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι η mobile εφαρμογή κοστίζει κατι ψιλά, αλλα με την πειρατεια που υπάρχει αντιμετωπίζεται . Για να μπει όμως το σαιτ στο πρόγραμμα είναι δωρεάνWhite flag wrote:Παιδιά μια ιδέα εχω δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή απλά θα βόλευε κόσμο.Να βγάλετε μια έκδοση για smartphones ή κανένα application για τα ίδια μηχανήματα.Θα κάνει το σαιτ πολύ πιο εύκολα προσβασιμο.
lolMpourditsas wrote:διορθωστε με αν κανω λαθως αλλα μηπως στα μηνυματα,
στο πλαισιο "mark/unmark as important- delete marked"
το πλαισιο "Go" για επικυρωση της επιλογης δεν
καλυπτεται απο τα παιδια που εχουν κανει like το e-polytexneio στο facebook?
(οποτε αντι να κανεις go, πας στο facebook καποιου φοιτητη)
Παιδιά αυτό είναι θέμα ανάλυσης οθόνης μάλλον.all. koukoulofloros wrote:και σε μένα συμβαίνει ακριβώς αυτό αλλά δεν είχα πει τίποτα γιατί έπεφτα καταλάθος σε ενδιαφέροντα φέισμπουκ