Σοφία δεν είναι απόφαση ΔΣ, είναι απόφαση ΦΣ.mama mafia wrote:παιδιά αφού είναι απόφαση δσ πρέπει να ισχύει
Και για του λόγου το αληθές:
Edit: Φαίνεται κι η μούρη μου
Σοφία δεν είναι απόφαση ΔΣ, είναι απόφαση ΦΣ.mama mafia wrote:παιδιά αφού είναι απόφαση δσ πρέπει να ισχύει
Δε νομίζω ότι "κάνεις κακό" ή "την λες" στη σχολή ή στον πρόεδρο ή στους καθηγητές αν δεν πας να δώσεις αύριο το μάθημά σου. Στον εαυτό σου μόνο κάνεις, καθώς όπως είναι η κατάσταση οι αναπληρώσεις φαίνονται απίθανες (μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι μετρούσαν 13+13 βδομάδες να δουν που θα βγάλει μέσα στο καλοκαίρι).dpunis wrote: Συνεπώς αναλογιστείτε την ατομική και συλλογική σας ευθύνη σε περίπτωση που ανεβείτε.
Σαφώς, αν μόνο εγώ δεν κατέβω να δώσω αύριο, δεν γίνεται κάτι. Αλλά αν σεβόμασταν την απόφαση του ΦΣ κι αυριο δεν κατέβαινε κανένας, θα καταλάβαιναν επιτέλους πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κατεβαίνουμε με 24ωρες. Γιατί δηλαδή όλες οι υπόλοιπες σχολές το καταλαβαίνουν αυτό και η δική μας όχι?dim wrote:Δε νομίζω ότι "κάνεις κακό" ή "την λες" στη σχολή ή στον πρόεδρο ή στους καθηγητές αν δεν πας να δώσεις αύριο το μάθημά σου. Στον εαυτό σου μόνο κάνεις, καθώς όπως είναι η κατάσταση οι αναπληρώσεις φαίνονται απίθανες (μέχρι πριν λίγο καιρό όλοι μετρούσαν 13+13 βδομάδες να δουν που θα βγάλει μέσα στο καλοκαίρι).dpunis wrote: Συνεπώς αναλογιστείτε την ατομική και συλλογική σας ευθύνη σε περίπτωση που ανεβείτε.
Η εξεταστική αυτή είναι - νομίζω - ευκαιριακή, ό,τι μπορεί και προλαβαίνει ο καθένας δίνει.
Έλα αφού τα ξέρεις τώρα.. Μηχανολόγοι, αμαξάτοι, καπιτάλες κλπ! Πριν λίγες μέρες τα λέγαμε!dpunis wrote:Σαφώς, αν μόνο εγώ δεν κατέβω να δώσω αύριο, δεν γίνεται κάτι. Αλλά αν σεβόμασταν την απόφαση του ΦΣ κι αυριο δεν κατέβαινε κανένας, θα καταλάβαιναν επιτέλους πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κατεβαίνουμε με 24ωρες. Γιατί δηλαδή όλες οι υπόλοιπες σχολές το καταλαβαίνουν αυτό και η δική μας όχι?
+++++++++ Μενουν ζωγραφο μην ξεχναμε μην ξεχναμε!vAs wrote:Έλα αφού τα ξέρεις τώρα.. Μηχανολόγοι, αμαξάτοι, καπιτάλες κλπ! Πριν λίγες μέρες τα λέγαμε!dpunis wrote:Σαφώς, αν μόνο εγώ δεν κατέβω να δώσω αύριο, δεν γίνεται κάτι. Αλλά αν σεβόμασταν την απόφαση του ΦΣ κι αυριο δεν κατέβαινε κανένας, θα καταλάβαιναν επιτέλους πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κατεβαίνουμε με 24ωρες. Γιατί δηλαδή όλες οι υπόλοιπες σχολές το καταλαβαίνουν αυτό και η δική μας όχι?
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.