ειναι σισσυκιρο...και τι εννοεις;;;
@kitharistas... ε μα φυσικα...
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein
Albert Einstein
Δεν ξέρεις που?? ή δεν θα πεις που κρύβεται?? Δώσε τουλάχιστον μία πληροφορία....χαχαχα πλακίζω!!!SissyKiro wrote:καθως περναει η "μερα" εχω αρχισει να πιστευω οτι ο kitharistas δεν ειναι δολοφονος...εχει παρει 5 ψηφους και εχει πεσει πολλη σιωπη...γιατι νομιζω οτι καποιος καταφερε να αποσπασει την προσοχη;;; πιστευω οτι ο δραστης κρυβεται αλλου...αλλα δεν ξερω που...

Και τα πράγματα γίνονται περίπλοκα...
δεν φταιω εγω που ο δραστης δεν αφησε κανενα στοιχειο...εκτος κι αν ο castiel δεν τα ειπε ολα...
.αν και δεν νομιζω...
παντως η ησυχια μου φαινεται παραξενη...το οτι πολλοι ψηφισαν δε σημαινει οτι πρεπει να σταματησουν να μιλανε....

παντως η ησυχια μου φαινεται παραξενη...το οτι πολλοι ψηφισαν δε σημαινει οτι πρεπει να σταματησουν να μιλανε....
I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein
Albert Einstein
λίγη ώρα έλλειψα από το forum & είδα 15 σελίεδες κυριολεκτικά!!!!---
έχω μπερδευτεί!!!!!

έχω μπερδευτεί!!!!!

Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
αλλά επειδή πρέπει να ξαναφύγω 8α έρ8ω να ψηφίσω αργότερα-------
παιδιά ρέγουλα---- όχι τόσα πολλά post!!! --- δεν σας προλαβαίνουμε!!

παιδιά ρέγουλα---- όχι τόσα πολλά post!!! --- δεν σας προλαβαίνουμε!!

Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
Θα προσπαθήσουμε Fermat.....πιο πολύ βέβαια από ότι προσπάθησε ο Fermat με την εικασία του!!
Ναι ! Αλλα το ελυσε ο Willes δοξα τον θεο!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται

stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
explain...HarisSukhoi wrote:Μήπως κανένας ρούφ έδωσε τον Kιθαρίστα σε καμία κλίκα?
Και πού είναι οι άλλοι μισοί πια?
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
μπορεί κάποιος admin ή globalmod να στείλει μαζικά μηνύματα? εμένα με αφήνει μέχρι 4-5, οπότε μου είναι λίγο χρονοβόρο να στείλω σε όλους ένα μήνυμα ότι έχει αρχίσει το παιχνίδι!
αν λοιπόν μπορεί κάποιος να στείλει ας μου πει, να του δώσω ένα κείμενο να το κάνει
από την άλλη περιμένετε και εσείς λίγο, μπορεί κάποιος να μην το εχει πάρει χαμπάρι οτι ξεκινήσαμε, ή να μην έχει προλάβει.. έτσι κι αλλιώς η πρώτη μέρα θα πάει μέχρι παρασκευή τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται...
(εκτός αν μαζευτούν οι υπόλοιποι πιο γρήγορα)
αν λοιπόν μπορεί κάποιος να στείλει ας μου πει, να του δώσω ένα κείμενο να το κάνει

από την άλλη περιμένετε και εσείς λίγο, μπορεί κάποιος να μην το εχει πάρει χαμπάρι οτι ξεκινήσαμε, ή να μην έχει προλάβει.. έτσι κι αλλιώς η πρώτη μέρα θα πάει μέχρι παρασκευή τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται...
(εκτός αν μαζευτούν οι υπόλοιποι πιο γρήγορα)
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.