Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
Προφανως???
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
Αλλαγή ψήφου??? Ύποπτο!!!!(β-α)/2 wrote:castiel, castiel, castiel μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;;;!!!!
No offence, αλλά κινείς υποψίες (β-α)/2
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
xaxaxaxa!! Τι να κάνω βρε Siamona, όσο αλλάζουν τα δεδομένα θα αλλάζω και απόψεις... Ας είναι, όπως όχι κάθε αγωνιστής, εγώ σιωπηλά θα δεχτώ τις υποψίες σας και τις συνέπειες, αν οι υποψίες οδηγήσουν σε πράξεις!Siamonas wrote:Αλλαγή ψήφου??? Ύποπτο!!!!(β-α)/2 wrote:castiel, castiel, castiel μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου;;;!!!!
No offence, αλλά κινείς υποψίες (β-α)/2
Βρε Χάρη, βρε Χάρη!
Spoiler: show
κουφάλα...HarisSukhoi wrote:Α, πάνω στο θέμα της ώρας, επειδή έχει νυχτώσει, ισχύει το ίδιο και στο Παλέρμο-ΕΜΠire?
Να αρχίσουμε να φοβόμαστε το δεύτερο χτύπημα των μαφιόζων?
- Kitharistas
- Praetorian
είναι επειδή ταιριάζει οπτικά το κόκκινο στο Kitharistas και θέλουν να το βλέπουνHarisSukhoi wrote:Ρε παιδιά θα διώξουμε τον admnin από την πρώτη 'μέρα?
Rock on buddies...
@HarisSukhoi
Λογικά θα πρέπει πρώτα να ψηφίσουμε όλοι ή όσοι προλάβουμε μέχρι να τεθεί η διορία από τον αφηγητή...ξέρεις κάτι που μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα?? Δηλαδή δεύτερο χτύπημα?? Και πριν καν λήξει η πρώτη μέρα...Επίσης ύποπτο!!
@Ημιδιαφορά
Κανονικά θα ψήφιζα εσένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακόμη με εσένα, δολοφόνος?? Ρουφ?? ή απλά περίεργος πολίτης??
Λογικά θα πρέπει πρώτα να ψηφίσουμε όλοι ή όσοι προλάβουμε μέχρι να τεθεί η διορία από τον αφηγητή...ξέρεις κάτι που μπορεί να αλλάζει τα δεδομένα?? Δηλαδή δεύτερο χτύπημα?? Και πριν καν λήξει η πρώτη μέρα...Επίσης ύποπτο!!
@Ημιδιαφορά
Κανονικά θα ψήφιζα εσένα, αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακόμη με εσένα, δολοφόνος?? Ρουφ?? ή απλά περίεργος πολίτης??
Τί ψήφους έχουμε προς το παρόν? Πότε τελειώνει η νύχτα?? Έχασα πολλές σελίδες...
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Κιθαρίστα, βασικά ταιριάζει και με το ΨΗΦΙΖΩ: ΟΝΟΜΑ
χαχαχαχα!! Siamona, τι να σου πω, ευχαρίστως να σου έλεγα τι είμαι, αλλά πιθανότατα δε θα με πιστέψεις και θα χαλάσει και το μυστήριο!
χαχαχαχα!! Siamona, τι να σου πω, ευχαρίστως να σου έλεγα τι είμαι, αλλά πιθανότατα δε θα με πιστέψεις και θα χαλάσει και το μυστήριο!
Χμμμμ! Δεν μιλουσα γιατι ειμουν ΕΞΩ!
Προσπαθειτε να με λασπολογησετε? χαχ.... Κιθαριστα εγω σε εκοψα απο την αρχη οταν σε ειδα ξαπλωμενο στο κρεβατι μου!
Προσπαθειτε να με λασπολογησετε? χαχ.... Κιθαριστα εγω σε εκοψα απο την αρχη οταν σε ειδα ξαπλωμενο στο κρεβατι μου!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.