Την ειδα χτες.
Φοβερα υποβλητικη ταινια, ειναι απο αυτες που σου επιτρεπουν να καταλαβεις τι ρολο μπορει να παιξει η σκηνοθεσια στο κινηματογραφικο θεαμα. Ειναι σαν να νιωθεις τον Σκορσεζε να σε κραταει απο το σβερκο και να σε στριβει εκει που πρεπει να κοιταξεις.
SHUTTER ISLAND
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: SHUTTER ISLAND
I am going according to plan.
Ντάξει ρε παιδιά.. εγώ δεν τρελάθηκα..
Έχοντας δει δηλαδή
The Others (2001),
The Sixth Sense (1999),
και το El Orfanato (2007)
μου φάνηκε προβλέψιμη.. και το σενάριο και η ατμόσφαιρα.
Και το τέλος πολύ ξεκούδουνο, απότομο, αφήνεται να εννοηθεί..
Έχοντας δει δηλαδή
The Others (2001),
The Sixth Sense (1999),
και το El Orfanato (2007)
μου φάνηκε προβλέψιμη.. και το σενάριο και η ατμόσφαιρα.
Και το τέλος πολύ ξεκούδουνο, απότομο, αφήνεται να εννοηθεί..
Construction takes years. Destruction a few seconds. Preservation of accomplishments the most effort..
Ας οψεται που υπαρχουν ακριβως οι 3 ανωτερω ταινιες, αλλιως δεν θα το ελεγα δα και προβλεψιμο.
Κι αν εστω απο τη μεση και μετα ειχες αρχισει να ψυλλιαζεσαι ποιος και τι ειναι ο πρωταγωνιστης, αυτο δεν αφαιρει τιποτα απο το γεγονος οτι η ταινια δεν παιζεται απο ατμοσφαιρα..... Εγω ενιωθα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο τον εγκλωβισμο και την κλειστοφοβια του ψυχιατρειου... Επαναλαμβανομαι, αλλα τα εσπασε ο Σκορσεζε!
Κι αν εστω απο τη μεση και μετα ειχες αρχισει να ψυλλιαζεσαι ποιος και τι ειναι ο πρωταγωνιστης, αυτο δεν αφαιρει τιποτα απο το γεγονος οτι η ταινια δεν παιζεται απο ατμοσφαιρα..... Εγω ενιωθα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο τον εγκλωβισμο και την κλειστοφοβια του ψυχιατρειου... Επαναλαμβανομαι, αλλα τα εσπασε ο Σκορσεζε!
I am going according to plan.
- Spyrοs
- Praetorian
Αυτό ακριβώς!!Trist4n wrote:Εγω ενιωθα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο τον εγκλωβισμο και την κλειστοφοβια του ψυχιατρειου... Επαναλαμβανομαι, αλλα τα εσπασε ο Σκορσεζε!
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακή ταινία.
Είχε καλή ατμόσφαιρα, ως το τέλος αναρωτιόμουν τι σκατά γίνεται. Βέβαια να πω ότι ξενέρωσα που ήταν ψυχάκιας.
Είχε καλή ατμόσφαιρα, ως το τέλος αναρωτιόμουν τι σκατά γίνεται. Βέβαια να πω ότι ξενέρωσα που ήταν ψυχάκιας.
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;