O αδαμακλας είναι δευτεροετής παιδιά...
Επίσης...το ψευδώνυμο MAMA MAFIA δεν ταιριάζει πολυ σε δολοφόνο;
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
(βλέπω πως είσαι ναυπηγός)angelbar wrote:και επανερχομαι..... η φυσικη ειναι πανεμορφη.... οταν το εκτιμα καποιος λογικο ειναι ν θελει ν ενημερωνεται και ν θελει ν την γνωρισει καλυτερα....
αλλά αν ενδιαφέρεσαι έχω να σου γνωρίσω μια φίλη μου Σεμφίτισα - τρέλα ερωτευμένη με τη Φυσική (σε βα8μό που δεν την παλεύω άλλο την παρέα της) - αν 8ες να στην γνωρίσω
συγνώμη που είμαι off-topic !!!
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
άλλο ένα επίσης σχετικά-άσχετο ---- η διορία (για να ψηφίσουμε ) λίγει στις 12 το βράδυ;;;;
Η ποίηση είναι η τέχνη του να δίνεις στο ίδιο πράγμα διαφορετικά ονόματα, ενώ τα μαθηματικά είναι η τέχνη του να δίνεις σε διαφορετικά πράγματα το ίδιο όνομα---Ανρί Πουανκαρέ
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;HarisSukhoi wrote: 2 δηλώσεις σε μια!
για το post του Enositi ήταν αυτό;;;
καλο μου ε γκουχ γκουχ δηλαδη μη βγαινουμε οφ τοπικ...Fermat wrote:(βλέπω πως είσαι ναυπηγός)angelbar wrote:και επανερχομαι..... η φυσικη ειναι πανεμορφη.... οταν το εκτιμα καποιος λογικο ειναι ν θελει ν ενημερωνεται και ν θελει ν την γνωρισει καλυτερα....
αλλά αν ενδιαφέρεσαι έχω να σου γνωρίσω μια φίλη μου Σεμφίτισα - τρέλα ερωτευμένη με τη Φυσική (σε βα8μό που δεν την παλεύω άλλο την παρέα της) - αν 8ες να στην γνωρίσω
συγνώμη που είμαι off-topic !!!
Να ρωτησω κατι...οι μοδερατορες μπορουν να δουν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομία μας;
Γιατί συνάδελφε σκέφτεσαι να στείλεις μήνυμα κάπου που δεν πρέπει?? χαχαχαEnositis wrote:Να ρωτησω κατι...οι μοδερατορες μπορουν να δουν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομία μας;
Φεύγω συνάδελφοι και συμπαίκτες!! Ελπίζω να μη διαβάζω 30 σελίδες με ποστς μόλις γυρίσω!!!
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
ΟΧΙ!! αναλογα πως κυλαει το παιχνιδι θα ανακοινωσω ποτε ειναι η διοριαFermat wrote:άλλο ένα επίσης σχετικά-άσχετο ---- η διορία (για να ψηφίσουμε ) λίγει στις 12 το βράδυ;;;;
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
νομιζω ηρθε η ωρα να μιλησω.....τι ξερει η ημιδιαφορα και δεν μιλαει;;;; γιατι ειπε "εκτος κι αν σε βγαλουμε συντομα" στον αθωο ναυπηγο;;;; ε; καθως γνωριζουμε η ιδια φερει μονο μια ψηφο ;;;; μηπως εχει κατι πιο επικυνδινο;;; οπως το χθεσινο 45αρι;;;; μηπως;;;
το οτι ο Siamonas σε υπερασπιζεται με κανει να υποπτευομαι πολλα....συμφωνω με τον angelbar
για να μην την κατηγορω αδικα ομως, και η μιραντα φαινεται να κανει την αθωα....αν και σταματησε να μιλαει δε ξερω...
enositi σε καιει κατι;;;;
μηπως οι μοδ δεν ειναι τοσο αγγελικα πλασμενοι;;;; μηπως κατι δεν παει καλα;;;
δεν ξερω, αποριες εχω...τιποτα παραπανω...ουτε καν υποψιες
το οτι ο Siamonas σε υπερασπιζεται με κανει να υποπτευομαι πολλα....συμφωνω με τον angelbar
για να μην την κατηγορω αδικα ομως, και η μιραντα φαινεται να κανει την αθωα....αν και σταματησε να μιλαει δε ξερω...
enositi σε καιει κατι;;;;
μηπως οι μοδ δεν ειναι τοσο αγγελικα πλασμενοι;;;; μηπως κατι δεν παει καλα;;;
δεν ξερω, αποριες εχω...τιποτα παραπανω...ουτε καν υποψιες
I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein
Albert Einstein
Ναι με καίει κάτι.Η ψήφος ενός μοντ για μένα μετράει παραπάνω.μπορει να έχει προσβαση σε κατι που εγώ όχι και να ξέρει κάτι παραπάνω.
got my thinking?
got my thinking?
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
δε ξέρω καλές οι υποψίες και εγώ έχω πολλές, τόσες που μπερδεύτηκα! Αλλά για πες μας.. μήπως και βοηθήσεις λίγο την κατάσταση, πώς και γνωρίζεις το όπλο του φόνου;SissyKiro wrote:μηπως εχει κατι πιο επικυνδινο;;; οπως το χθεσινο 45αρι;;;; μηπως;;;
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.