Χαχαχα!! Φαντάσου να απαντάς σε κάθε έναν από τους 28!! Αλήθεια που είναι οι υπόλοιποι ρε παιδιά?? Πρέπει να φύγω 16.30 για μπασκετάκι, πως θα ξέρουμε τι να ψηφίσουμε??
Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι έχεις μεγαλύτερη φαντασία και από τον Jobs (ο οποίος μας άφησε χρόνους)
Χαχαχα, μη φοβάσαι, έχω χειρότερο σημάδι και από τη γιαγιά μου που έχει parkinsson..!
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο-The Game!-Τέλος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο [The Game!]
σε ένα διήγημά του , μέσα από τις σκέψεις του ήρωα του , ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες ισχυρίζεται ότι αν έχεις γνωρίσει τον έρωτα , ξέρεις και τον θάνατο πλέον - και το αντίστροφο(β-α)/2 wrote:Πάμε τώρα... έχεις γνωρίσει τον θάνατο..;
άρα λογικά ο νεαρός , πλην διψασμένος για ζωή , συμπαίκτης μας μάλλον πρέπει να απαντήσει καταφατικά
το μόνο πρόβλημα είναι ο Μπόρχες ήταν τυφλός
Last edited by sid on Wed Oct 12, 2011 3:39 pm, edited 1 time in total.
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- kage21
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Fermat wrote:εγώ πάλι με τόσα troll εδώ μέσα & μιας και είμαι ακόμη μικρή στο forum έχω αρχίσει να φοβάμαι!!!!
ελπίζω να αργήσω να πε8άνω!!
Αρα ξερεις οτι αναποφευκτα καποια στιγμη θα πεθανεις...υποπτο...πολυ υποπτο...
Αν σε σκοτωσει δεν το αποτρεπει???Αφου τοτε χανεις δικαιωμα να ποσταρεις...υποπτος...πολυ υποπτος...HarisSukhoi wrote:Άσχετο αλλά αυτό το game απλά θα εκτοξεύσει το post count μου και θα φαίνομαι τρελός.
All. μη με σκοτώσεις για να το αποτρέψεις.
Μισο...παω να φερω την τραγιασκα και την πιπα μου...ημιδιαφορα θελεις να γινεις ο Watson μου???
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain...
Far from home
Βασικά γύρνα το σε CSI φάση, θα έχεις περισσότερους βοηθούς και είναι και πιο σύγχρονα τα μέσα που χρησιμοποιούν!! Αν το γυρίσεις σε CSI πάντως, pick me!!kage21 wrote:Μισο...παω να φερω την τραγιασκα και την πιπα μου...ημιδιαφορα θελεις να γινεις ο Watson μου???
- (β-α)/2
- MechEng Seeder
Μην ελπίζεις δημόσια.. μπορεί ο δολοφόνος να γοητεύεται από φοβισμένες πρωτοετείς.. :-pFermat wrote:εγώ πάλι με τόσα troll εδώ μέσα & μιας και είμαι ακόμη μικρή στο forum έχω αρχίσει να φοβάμαι!!!!
ελπίζω να αργήσω να πε8άνω!!
Βασικά σκοπός μου είναι να φτάσω τα ποστ του Χάρη, έτσι πρέπει να απαντάω τουλάχιστον 2 φορές στον καθέναν σας! :-pSiamonas wrote:Χαχαχα!! Φαντάσου να απαντάς σε κάθε έναν από τους 28!!
Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι έχεις μεγαλύτερη φαντασία και από τον Jobs (ο οποίος μας άφησε χρόνους)
Χαχαχα, μη φοβάσαι, έχω χειρότερο σημάδι και από τη γιαγιά μου που έχει parkinsson..!
Ναι έχω πολύ φαντασία, μου το λένε όλοι, τόση φαντασία που μία είμαι εδώ και μία στο παράλληλο να γράφω ιστορίες έρωτα που δε θα υπάρξουν ποτέ! :-p
Αλλ. ο συμπαίκτης διαλέγει να μην απαντήσει καθόλου, αλλά να στρέψει τη συζήτηση αλλού!
πες μου ποιος είναι αυτός και το συζητάμε..!kage21 wrote:ημιδιαφορα θελεις να γινεις ο Watson μου???
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
εγω λεω να ψηφισουμε καποιον απο τουσ παλιους, γιατι αυτοι σιγουρα θα ειχαν μεγαλυτερο κινητρο.. σε τοσες συνελευσεις εχουν τσακωθει... ενω εμεις, οι μικροι, τι λογους να εχουμε?
- kage21
- MechEng Seeder
Sherlock Holmes και Dr.Watson ο βοηθος του...μα καλα δεν εχεις διαβασει ποτε Sherlock??
Tomorrow will take us away
Far from home
Far from home
Σε τι να απαντήσω?? Είναι συνεργός σου?? Εσείς σκοτώσατε τον άτυχο τον τύπο??(β-α)/2 wrote: Αλλ. ο συμπαίκτης διαλέγει να μην απαντήσει καθόλου, αλλά να στρέψει τη συζήτηση αλλού!
Νομίζω ειρωνικά το είπε!! Βλέπεις ημιάθροισμα (εεε, συγγνωμη ημιδιαφορά), σε υπερασπίζομαι, ενώ μου τι λες!! Κακέ άνθρωπε!!kage21 wrote:Sherlock Holmes και Dr.Watson ο βοηθος του...μα καλα δεν εχεις διαβασει ποτε Sherlock??
edit: Ακυρο, κάποιον άλλο υπερασπίστηκα...no offence -[(α-β)/2] (καλοοοο, εεε?? )
Last edited by Siamonas on Wed Oct 12, 2011 3:51 pm, edited 1 time in total.
τι εννοουμε? εννοουμε ανθρωπους που εχουν ιστορια στο ΕΜΠ, γνωριμιες, κινητρο, πληροφοριες για τα πιθανα θυματα...