Συζήτηση για την εξεταστική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συζήτηση για την εξεταστική
Αυτη η μερα γινεται ολο και καλυτερη?SHOOT ME IN THE FACE!
- irakliszs
- Chemical Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
ενταξει ρε φιλε χαλαρωσε δε θα πεθανεις κιολας αμα δε τη δωσεις τη βελτιωση
εδω ο κοσμος καιγεται...
εδω ο κοσμος καιγεται...
+1.000.000^3irakliszs wrote:ενταξει ρε φιλε χαλαρωσε δε θα πεθανεις κιολας αμα δε τη δωσεις τη βελτιωση
εδω ο κοσμος καιγεται...
ολο ωραια πραγματα ακουγονται σημερα!
-
- MechEng Seeder
Προφανως και δεν λεω το μακρυ μου και το κοντο μου.nikon-a wrote:Καλο θα ηταν να μην λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του γιατι το αποτελεσμα ειναι να μαζευονται 3000 αχρηστες πληροφοριες....εχουν ακουστει απειρα μαλλον και τελικα δεν εγινε τιποτα...ας ποσταρουμε μονο διασταυρωμενες πληροφοριες(οσο ειναι εφικτο με το ιδρυμα που εχουμε μπλεξει) γιατι οι υποθεσεις και οι εκτιμησεις του καθενος μονο χαος και αναστατωση προκαλουν...!φιλικα!kaparelinio wrote:φρεσκο πραγμα απο καθηγητη
ΜΑΛΛΟΝ θα συμπεριληφθουν και μαθηματα χειμερινου εξαμηνου στην εξεταστικη
καλο διαβασμα...
Ισως αυτο να το κανουν αλλοι π.χ. εσυ, που θεωρεις αυτο που εγραψα ως αχρηστη πληροφορια ενω για αλλους μπορει να ειναι πολυ χρησιμη π.χ. για μενα (ή για αλλους σε παρομοια θεση με την δικη μου).
Αυτο που εγραψα παντως μου το ειπε καθηγητης που για ευνοητους, ισως , λογους δεν θελω να αναφερω το ονομα του.
Καλοπροαιρετα και φιλικα!!
Τοτε γιατι εβαλες το ΄΄μαλλον΄΄ με κεφαλαια...ΜΑΛΛΟΝ θα ησουν πολυ σιγουρος γι αυτο που ειπες...kaparelinio wrote:Προφανως και δεν λεω το μακρυ μου και το κοντο μου.nikon-a wrote:Καλο θα ηταν να μην λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του γιατι το αποτελεσμα ειναι να μαζευονται 3000 αχρηστες πληροφοριες....εχουν ακουστει απειρα μαλλον και τελικα δεν εγινε τιποτα...ας ποσταρουμε μονο διασταυρωμενες πληροφοριες(οσο ειναι εφικτο με το ιδρυμα που εχουμε μπλεξει) γιατι οι υποθεσεις και οι εκτιμησεις του καθενος μονο χαος και αναστατωση προκαλουν...!φιλικα!kaparelinio wrote:φρεσκο πραγμα απο καθηγητη
ΜΑΛΛΟΝ θα συμπεριληφθουν και μαθηματα χειμερινου εξαμηνου στην εξεταστικη
καλο διαβασμα...
Ισως αυτο να το κανουν αλλοι π.χ. εσυ, που θεωρεις αυτο που εγραψα ως αχρηστη πληροφορια ενω για αλλους μπορει να ειναι πολυ χρησιμη π.χ. για μενα (ή για αλλους σε παρομοια θεση με την δικη μου).
Αυτο που εγραψα παντως μου το ειπε καθηγητης που για ευνοητους, ισως , λογους δεν θελω να αναφερω το ονομα του.
Καλοπροαιρετα και φιλικα!!
-
- MechEng Seeder
γιατι αυτη ηταν η απαντηση του και προσπαθησα να την μεταφερω αυτουσια.nikon-a wrote:Τοτε γιατι εβαλες το ΄΄μαλλον΄΄ με κεφαλαια...ΜΑΛΛΟΝ θα ησουν πολυ σιγουρος γι αυτο που ειπες...
Μηπως εχεις και καμια αλλη απορια?
Ξέρετε αν τα μαθήματα της Δευτέρας δοθούν κανονικά? Έχει αναγγελθεί 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα.
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
elena wrote:Ξέρετε αν τα μαθήματα της Δευτέρας δοθούν κανονικά? Έχει αναγγελθεί 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα.
Δεν εχει βγει καποια ανακοινωση για αναβολη οποτε μαλλον κανονικα θα γινουν.Εδω εχουμε δωσει στροβιλα με 24ωρη, στη θερμοδυναμικη και στο σχεδιο θα κολλησουμε...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
-
- MechEng Seeder
Μια πρόταση προς άντμινς.Γιατί δεν συγχωνεύετε τα 2 τόπικς περί επαναληπτικής εξεταστικής ;
Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να υπερνικήσει την φυσική ηλιθιότητα
- Doublecore
- Praetorian
Αν ενωθουν τα 2 τοπικς που λες τοτε δεν θα βγαινει κανενα νοημα στο καινουργιο τοπικ αφου τα ποστς θα καταταχθουν με χρονολογικη σειρα και ετσι θα χαθει η συνοχη των συζητησεων που ειχαν γινει οταν ηταν 2 ξεχωριστα τοπικς.
Απλά θα κλειδώσουμε αυτό για να γίνονται όλες οι συζητήσεις εφεξής στο άλλο.
Απλά θα κλειδώσουμε αυτό για να γίνονται όλες οι συζητήσεις εφεξής στο άλλο.
Information learned is more valuable than information given.