μηπως πηρες καμια απαντηση να ξερουμε τι θα κανουμε τελικα?who wrote:Έστειλα email στον Παπαντώνη σχετικά, και περιμένω. Υπομονή. Θα φορέσει πρώτα τα κόκκινα, παριζιάνικα γυαλάκια του, θα διαβάσει το mail μου, και μετά θα δούμε τι θα απαντήσει.
Συζήτηση για την εξεταστική
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
Re: Συζήτηση για την εξεταστική
Όχι, ακόμα περιμένω...
"First comes smiles, then lies. Last is gunfire."
Roland Deschain of Gilead
Roland Deschain of Gilead
Και λογικα θα περιμενεις για πολυ ακομα...who wrote:Όχι, ακόμα περιμένω...
-
- MechEng Seeder
φρεσκο πραγμα απο καθηγητη
ΜΑΛΛΟΝ θα συμπεριληφθουν και μαθηματα χειμερινου εξαμηνου στην εξεταστικη
καλο διαβασμα...
καλο διαβασμα...
Καλο θα ηταν να μην λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του γιατι το αποτελεσμα ειναι να μαζευονται 3000 αχρηστες πληροφοριες....εχουν ακουστει απειρα μαλλον και τελικα δεν εγινε τιποτα...ας ποσταρουμε μονο διασταυρωμενες πληροφοριες(οσο ειναι εφικτο με το ιδρυμα που εχουμε μπλεξει) γιατι οι υποθεσεις και οι εκτιμησεις του καθενος μονο χαος και αναστατωση προκαλουν...!φιλικα!kaparelinio wrote:φρεσκο πραγμα απο καθηγητη
καλο διαβασμα...
Πρωτον σορρυ που το ρωταω εδω ,αλλα δν ξερω που αλλου!Γινεται να δωσω για βελτιωση την χειμερινη εξεταστικη και οχι σ'αυτη εφοσον το εχω περασει κανονικα το μαθημα?
Δευτερον απ τη μια χαιρομαι που ανοιξε η σχολη αλλα απ την αλλη ,ρε παιδια οφελει κανεναν αυτη η εξεταστικη οπως προκειται να γινει?Αρπο-κολλα δλδ!Απ τη μια αυτοι που χρωστανε 30 μαθηματα αντε να περασουν κανα δυο με τοσο λιγο περιθωρειο για διαβασμα και απτην αλλη οσοι θελουν βελτιωσεις χανουν και τη μια ευκαιρεια που εχουν...Δν ξερω αλλα μου φενεται fail κατασταση!
Δευτερον απ τη μια χαιρομαι που ανοιξε η σχολη αλλα απ την αλλη ,ρε παιδια οφελει κανεναν αυτη η εξεταστικη οπως προκειται να γινει?Αρπο-κολλα δλδ!Απ τη μια αυτοι που χρωστανε 30 μαθηματα αντε να περασουν κανα δυο με τοσο λιγο περιθωρειο για διαβασμα και απτην αλλη οσοι θελουν βελτιωσεις χανουν και τη μια ευκαιρεια που εχουν...Δν ξερω αλλα μου φενεται fail κατασταση!
+1.000.000 ^ 2vagelllas wrote: Δν ξερω αλλα μου φενεται fail κατασταση!
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Οχι δεν γινεται.Βελτιωση μπορεις να δωσεις μονο σε επαναπλητικη εξεταστικη.vagelllas wrote:Πρωτον σορρυ που το ρωταω εδω ,αλλα δν ξερω που αλλου!Γινεται να δωσω για βελτιωση την χειμερινη εξεταστικη και οχι σ'αυτη εφοσον το εχω περασει κανονικα το μαθημα?
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Erm σε αλλη επαναληπτικη μπορω τουλαχιστον?
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
nope
Information learned is more valuable than information given.