H αληθεια ειναι οτι αποσκοπουμε σε κομμα. Ποιες φοιτητικες... Τι νοημα εχουν οι φοιτητικες, τις καταργει ο νομος εκτρωμα. Οι βλεψεις μας ειναι ΠΟΛΥ ανωτερες του φοιτητικου παιχνιδιου που παιζουν οι παραταξεις.kobologaki wrote:Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω από την περασμένη εβδομάδα, αλλά το ξέχασα: Οι Δαπίτες ισχυρίζονται ότι οι ανεξάρτητοι κάνουν όλη αυτή την κίνηση με τις συνελεύσεις, επειδή - όπως λένε - η όλη κίνηση αποσκοπεί στο να κατεβεί κόμμα 'ανεξάρτητων' στις φοιτητικές εκλογές. Έχει καμιά βάση αυτό ή έτσι το λένε για να πορώνουνε τους δικούς τους;
Δεν ειπα οτι ειναι ωραιο, ειπα τι ειναι διατεθειμενοι να γινει. ΑΝ γινει επαναληπτικη και καποιοι δε θελουν να δωσουν, ας μην κατεβουν να δωσουν. Αλλα αν δε γινεται αυτο με τα ΣΚ και τη διπλη, πραγματικα δε βλεπω αλλη λυση. Εκτος κι αν συμφωνησουμε να πουμε "τη χασαμε, ας μας γινει μαθημα".Διάτανος wrote:Δεν μου αρέσει , όπως πιστευω δεν αρέσει σε κανένα φοιτητή αυτή τη στιγμή η ιδέα της ''συμπτηγμένης εξεταστικής'' .Είναι δυνατόν να δώσουμε αρχές Οκτώρη 2 εβδομάδων εξεταστική έτσι για να λέμε ότι δώσαμε? wtf? Δεν είναι καλύτερο να έχουμε μια ομαλή έναρξη εξαμήνου/? Ακόμα και τα σ/κ καλύτερη λύση μου ακούγεται από το βάζω νεφτι στον κώλο και δίνω ΄δύο βδομάδες
Ωραια, εγω συμφωνω και πιστευω κι αλλοι. Το θεμα ειναιHarisSukhoi wrote:Δεν με χαλάει η συμπτηγμένη αλλά μόνο και μόνο γιατί προσωπικά έχω λίγα να δώσω. Δεν νομίζω πως είναι σωστό να χαθούν βελτιώσεις των μαθημάτων του χειμερινού.
Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι γι'αυτό?
Μήπως έχει δίκιο ο Διάτανος? Να ξεκινήσουμε ομαλά εξάμηνο και να κατοχυρώσουμε τις βελτιώσεις με συμφωνία για άλλη περίοδο, αν η διπλή είναι αδύνατη?