Δεν ξέρω τι είσαι, πάντως τα φιλολογικά σου για λευκές επιταγές δικαιωμάτων τα πετάς. Αφού κανένας νόμος δεν προβλέπει ΓΣ και καταλήψεις δε θέλει πολλή φαντασία.Πρέπει να επέμβει η διοίκηση του πανεπιστημίου επιβάλλοντας ποινές εσωτερικά και αν παρατραβήξει η δουλειά,ακολουθούν αγωγές και στην τελική άσυλο δεν υπάρχει, οπότε και η αστυνομία μας κάνει.(η ΝΟΜΙΜΗ διαδικασία που ζήτησες)HarisSukhoi wrote:
Μοιάζω για αντισυνταγματικός ή για αντικαταστατικός? Επίσης πρέπει να μου πεις ποια θεωρείς νόμιμα μέσα γιατί αν συμφωνούμε εγώ μαζί σου.
Αν τα 160 γνωστά άτομα για σένα είναι οι ανεξάρτητοι σε αυτούς αναφέρομαι (τώρα που το βρήκες το 160 είναι άλλο θέμα). Αν το θέμα δε λυθεί από τους αρμόδιους (τις αρχές δηλαδή) ελπίζω ότι απ' όλους τους ανεξάρτητους όλο και κάποιος θα είναι αρκετά απολίτιστος για να παίξει μάπες για τη σχολή.Γι αυτό και έκανα το post στο topic του ανεξάρτητου. Όποιος δεν πατάει συνέλευση σιγά μην παίξει και ξύλο για να ανοίξουμε. Σε κάλυψα;HarisSukhoi wrote:Ποια άτομα είναι αυτά εκτός από τα 160 γνωστά?
Γιατί λοιποί συμφοιτητές, σύγκλητος και καθηγητές δεν παίζει να ενδιαφέρονται για το άνοιγμα των ΜΜ. Καλά για την Υπουργό ας γελάσω, δωρεάν πολιτικός χρόνος ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΛΕΜΕ!