Η Μαρω Μαρκελλου στην Τοπο-λογια!!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mariangela
- Rural-Survey Seeder
- Σχολή: Τοπογράφος
Η Μαρω Μαρκελλου στην Τοπο-λογια!!!
την Πεμπτη 6 Οκτωβριου 8-10 εχουμε την χαρα να εχουμε στην Τοπο-λογια την Μαρω Μαρκελλου,μην το χασετε αξιζει!!!Για οσους αναρωτιεστε δειτε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=BHpIiqK82fI
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
Re: Η Μαρω Μαρκελλου στην Τοπο-λογια!!!
πολύ ωραία τραγουδίστρια-τραγουδοποιός!
την είχα δει πρώτη φορά όταν ετοίμαζε τον πρώτο της δίσκο, σε μια συναυλία του Δεληβοριά, που είπε 2-3 δικά της τραγούδια, συνήθως έχω πάντα μερικά τραγούδια της στο κινητό μου ή στο mp3! επίσης είναι πολύ ωραία δύο καινούρια της τραγούδια, ο τιτανικός και οι κόκκινες πυτζάμες.
http://www.youtube.com/playlist?list=UU ... ature=plcp
την είχα δει πρώτη φορά όταν ετοίμαζε τον πρώτο της δίσκο, σε μια συναυλία του Δεληβοριά, που είπε 2-3 δικά της τραγούδια, συνήθως έχω πάντα μερικά τραγούδια της στο κινητό μου ή στο mp3! επίσης είναι πολύ ωραία δύο καινούρια της τραγούδια, ο τιτανικός και οι κόκκινες πυτζάμες.
http://www.youtube.com/playlist?list=UU ... ature=plcp
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- mariangela
- Rural-Survey Seeder
Ναι και εμας μας αρεσει πολυ γιαυτο και την προσεγγισαμε!!!Θα μιλησουμε εννοειται και για το νεο της cd!! Ειδικα το τραγουδι Τιτανικος μας αρεσει πολυ!!!Υ.Γ το τραγουδι του ξυλουρη ειναι τελειο,μηπως εισαι απο Κρητη?
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
μπα... όχι, η μητέρα μου είναι από μεσηνία και ο πατέρας μου από λαμία..
απλά το συγκεκριμένο τραγούδι με έχει αγγίξει για προσωπικούς λόγους..
απλά το συγκεκριμένο τραγούδι με έχει αγγίξει για προσωπικούς λόγους..
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- mariangela
- Rural-Survey Seeder
πολυ καλη επιλογη,μπραβο!