δεν μπορω να συμφωνησω πιο πολυ. πραγματικα...dim wrote:ό,τι να ναι.....lockust wrote: 2. Εξεταστική τα Χριστούγεννα και τα Σαββατοκύριακα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γίνει, γιατί εκτός των νομικών προβλημάτων που προκύπτουν, δεν υπάρχει καμία θέληση απο το προσωπικό του Ιδρύματος.
η ανακοίνωση του πρύτανη λέει "σ'υμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο το οποίο αναπτύχθηκε από τους νομικούς συμβούλους"
Άρα, κάποιος από τους 2 μιλάει στον αέρα ή για δικούς του λόγους λέει αυτό που τον συμφέρει.
Επίσης, το προσωπικό του ιδρύματος που απασχολείται μια μέρα εξεταστικής για ένα μάθημα είναι ο διδάσκων (και όχι πάντα) και οι επιτηρητές του. Και όλοι αυτοί για 3,5 ώρες max. Ο κάθε διδάσκων άντε να έχει 4-5 3ωρα δηλαδή και οι επιτηρητές (που είναι μεταπτυχιακοί φοιτητές κυρίως) άλλο τόσο (αλλά συνεννοούνται μεταξύ τους και μπορούν να "σπάσουν" τις βάρδιες για όλα τα μαθήματα που προσφέρει ο τομέας τους).
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...
+1
βασικα μπορεις να ψηφισεις κατα [η και να ψηφισες, δεν γνωριζω] και να θεσεις την γνωμη σου "επι της καλπης".nikolas87 wrote:εγώ θέλω ναβγούν οι καταληψάκιδες και να μας πουν τι επέτυχαν με τισ κινητοποιήσεις τους. με λιγα λόγια εις βάρος μας εδρασαν.
επαναστάτες του μπαμπακιού. παρακράτος ε παρακράτος
ολα μας φταινε οταν η πλειοψηφια κινειται εναντια στην δικη μας αποψη.
ε... τι να κανουμε αδερφε ομως...αυτη ειναι η δημοκρατια.
αρεσει δεν αρεσει αυτο ειναι.
ουτε εγω γουσταρω που δεν δινω να τελειωσω αλλα δεν κατεβαζω θεους και δαινονες...