χαχαχα... πολύ καλή ερώτηση μόνο που δεν έχω απάντηση!all. koukoulofloros wrote: ψάχνεις σε λάθος γραμματεία
π.σ.
αφού είναι πρόθυμες γιατί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ;
όσο για τι λά8ος γραμματεία έχεις να μου προτίνεις καμία καλύτερη;;;;;
χαχαχα... πολύ καλή ερώτηση μόνο που δεν έχω απάντηση!all. koukoulofloros wrote: ψάχνεις σε λάθος γραμματεία
π.σ.
αφού είναι πρόθυμες γιατί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ;
φυσικάFermat wrote:όσο για τι λά8ος γραμματεία έχεις να μου προτίνεις καμία καλύτερη;;;;;
και αυτός ο "καλούλης" είναι με τις μέρες του.. δεν υπάρχει καμία καλύτερη και καμία χειρότερη γραμματεία! :-pall. koukoulofloros wrote:φυσικάFermat wrote:όσο για τι λά8ος γραμματεία έχεις να μου προτίνεις καμία καλύτερη;;;;;
να έρχεσαι στην γραμματεία των μηχανολόγων στον καλό ( ) γκριζομάλλη κυριούλη και ο ενωσίτης να πηγαίνει στις πρόθυμες τηλεφωνήτριες που τα κάνουν όλα στο ωράριο τους
αλλά δεν είμαι εγώ πρύτανης να αναποδογυρίζω τα πάντα
ακόμα και αυτός που είναι πρύτανης ,αφήνει αυτή τη δουλειά στην συντονιστική επιτροπή κατάληψης
Δεν ξερεις απο μαθηματικους. Μην μιλας για αυτους.
να εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που δεν απαντάνε σε ερωτήσεις με ερωτήσειςEnositis wrote:Τώρα τελευταια δεν τα κανουν ολα.τους λεω
"πες μου,εισαι το πουτανακι μου;"
και μου λενε"εισαι το πουτανακι μου"
τις υπολοιπες τι να τις κανω;all. koukoulofloros wrote:να εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που δεν απαντάνε σε ερωτήσεις με ερωτήσειςEnositis wrote:Τώρα τελευταια δεν τα κανουν ολα.τους λεω
Ουτε αυτες να μην τις εμπιστευεσαι!Enositis wrote:τις υπολοιπες τι να τις κανω;all. koukoulofloros wrote:να εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που δεν απαντάνε σε ερωτήσεις με ερωτήσειςEnositis wrote:Τώρα τελευταια δεν τα κανουν ολα.τους λεω
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.