Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Locked
User avatar
nikon-a
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 58
Joined: Thu Jun 17, 2010 12:22 pm

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by nikon-a »

nikolas87 wrote:αχ και να χαμε αποφασισει στη συνελευση ανοιχτη σχολη και να μου λεγαν δεν γραφεις με το ετσι θελω οι αντιθετοι. θα επευτε αλυπητο ξυλο.
Μη μας ερεθιζεις...
nikolas87
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 69
Joined: Thu Dec 09, 2010 6:44 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by nikolas87 »

ανταρτικο πρεπει να κανομε οσοι θελομε ανοικτη σχολη και ας ερθουν να μας βγαλουν. ε ρε τι εχει να γινει............
sunshine
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 46
Joined: Thu Feb 03, 2011 8:50 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by sunshine »

Δε ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, αλλά το αποτέλεσμα της συνέλευσης ήταν έστω λίγο νοθευμένο. Συγκεκριμένα, στη μεσαία πτέρυγα καθισμένων χαμηλά, ο ομιλητής του Ανεξάρτητου είχε δίκιο που έλεγε ότι όσοι ψήφισαν ανεξάρτητο ήταν 12 κι όχι 10 όπως καταμετρήθηκαν τελικά. Επειδή αυτό το είδα με τα ίδια μου τα μάτια, είμαι σίγουρη ότι και την επόμενη φορά που παραπονέθηκε ο ομιλητής πάλι είχε δίκιο.
Αυτό που προτείνω λοιπόν, είναι την επόμενη φορά να υπάρχουν τουλάχιστον 3 καταμετρητές από το Ανεξάρτητο, ώστε και να μαζευτούν λιγάκι οι των παρατάξεων αλλά και να είναι πιο εύκολο να υπερασπιστούν τον πραγματικό αριθμό αυτών που ψήφισαν σε περίπτωση που προκύψει πάλι θέμα.
User avatar
Doublecore
Praetorian
Praetorian
Posts: 1950
Joined: Thu Jan 21, 2010 2:58 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Location: Top Secret

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by Doublecore »

Παιδια τετοια σχολια σαν το παραπανω να τα γραφετε στο τοπικ της συνελευσης.Εδω δεν εχουν θεση γιατι τα παιδια σε αυτο το τοπικ συννενοουνται και ανταλλασσουν αποψεις για την διαμορφωση του ανεξαρτητου πλαισιου και οποιασδηποτε μορφης οφτοπικ σχολιο δεν βοηθαει σε αυτην την διαδικασια.
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua


Remember, it's just a ride
filippos
Master Sergeant
Master Sergeant
Posts: 41
Joined: Thu Jun 03, 2010 10:31 am

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by filippos »

Το παραμύθι κάθε βδομάδα συνέλευση-κατάληψη με έχει κουράσει.Ήδη έχουμε χάσει την εξεταστική (τουλάχιστον έτσι δείχνει) και δεν νομίζω ότι τα εαακ θα σταματήσουν τα πανηγύρια. Οι ναυπηγοί πχ άνοιξαν σήμερα και τα εαακ μάζευαν υπογραφές για συνέλευση τη Δευτέρα. Ακόμα και αν ανοίξει η σχολή με το ανεξάρτητο θα ακολουθήσουν ΠΟΛΛΕΣ συνελεύσεις μέχρι να κλείσουμε.
Αρκετά ως εδώ! Ας γράψουμε στα αρχίδια μας τη ΓΣ και τις αποφάσεις της! Όποιος έχει πάει σχολή σε μέρα κατάληψης λέει ότι είναι εκεί 10 άτομα όλοι κι όλοι.Δεν είμαστε περισσότεροι εμείς που θέλουμε ανοιχτή σχολή; Ας συνεννοηθούμε με τους καθηγητές να πάμε κανονικά σχολή και ας αφήσουμε τα κουτάβια να γαβγίζουν.
User avatar
vAs
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 565
Joined: Wed Jan 20, 2010 10:58 pm

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by vAs »

filippos wrote: Όποιος έχει πάει σχολή σε μέρα κατάληψης λέει ότι είναι εκεί 10 άτομα όλοι κι όλοι.Δεν είμαστε περισσότεροι εμείς που θέλουμε ανοιχτή σχολή; Ας συνεννοηθούμε με τους καθηγητές να πάμε κανονικά σχολή και ας αφήσουμε τα κουτάβια να γαβγίζουν.
Ναι μωρέ. Πώς δε το σκεφτήκαμε τόσο καιρό? Πάμε να τις παίξουμε με τους τραμπούκους που μέσα σε δέκα λεπτά από δέκα θα έχουν γίνει 100!
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε μου. Απλά πρέπει κόσμος που λέει στις παρέες "πωωω ρε γαμώτο έχουμε κατάληψη στη σχολή, και μένουμε πίσω, και τους αλήτες που την κλείσανε, και μπλα μπλα μπλα" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛ0 ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ. Το να κατηγορώ συναδέλφους που δε την ανοίξανε (ενώ θέλω κι εγώ να ανοίξει) και δε πάω να ψηφίσω είναι το λιγότερο μ@λακία.


Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε σένα φίλιππε, καθώς δε σε ξέρω και δε ξέρω αν πας στις συνελεύσεις ή όχι. Απλά μου 'δωσες αφορμή να πω το παράπονό μου!
PERFECTION is my DIRECTION


╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
kostikas
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 66
Joined: Thu Jul 01, 2010 4:06 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by kostikas »

συμφωνω με το συναδελφο απο πανω, αν δεν κατεβει ο κοσμος να ψηφισει στη συνελευση δεν προκειται να ανοιξει αυτη η ρημαδοσχολη!!! παρτε το χαμπαρι!!!
brokor
Second Lieutenant
Second Lieutenant
Posts: 64
Joined: Tue May 04, 2010 10:00 am

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by brokor »

Ρε παιδια γιατι να νοιαζομαι τι ψηφιζει αυτο το συνολο? το μονο κοινο ειναι οτι βαλαμε τικ στο ιδιο κουτακι σοτ μηχανογραφικο (καποιοι, στο ετος μου κοντα οι πιο πολλοι ειναι loosers με μεταγραφες). η σχολη δνε πρεπει να επηρρεαζεται απο την ψηφο αυτην στεγνα και ωραια. αν ειχανε αρχιδια οι καθηγητες θα κανανε την εξεταση. και αν ειχαμε αρχιδια εμεις που θελουμε ανοιχτη σχολη απλα θα κατεβαιναμε και θα την ανοιγαμε με το ετσι θελω. Μα γιατι να παιξεις το παιχνιδι τους. θετουνε τους κανονες (δικοι τους), το γηπεδο (δικο τους) το περιβαλλον, τον κοσμο, την ψυχολογια... και μετα λενε δημοκρατικες διαδικασιες-ειστε μαλακες που δεν ψηφιζετε. απλα οι καθηγητες εξυπηρετουνται με τις αναταραχες και κανουν διακοπουλες και εμεισ εχουμε πνιγει στην προπαγανδα για τις παραταξεις που "δουλευουνε για το δικιο του φοιτητη" οποτε τους δινουνε χωρο να το παιζουνε σουλτανοι της σχολης.

"If we do it your way kingslayer, you'd win. We're not doing it your way"

αντι να εγκλωβιζεστε στις νορμες του καθε κομματικου απλα παρτε την τυχη κυριολεκτικα στα χερια σας, και δεν εννοω τα σηκωμενα χερακια στο αμφιθεατρο σαν καλα προβατακια ολοι μαζι.
filippos
Master Sergeant
Master Sergeant
Posts: 41
Joined: Thu Jun 03, 2010 10:31 am

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by filippos »

kostikas wrote:συμφωνω με το συναδελφο απο πανω, αν δεν κατεβει ο κοσμος να ψηφισει στη συνελευση δεν προκειται να ανοιξει αυτη η ρημαδοσχολη!!! παρτε το χαμπαρι!!!

>>> Δεν ανοίξαμε τόσο καιρό που παιζόταν το αν θα γίνει εξεταστική! Τώρα θα ανοίξουμε; Από αυτούς που πατάνε τώρα στη συνέλευση, οι πιο πολλοί θα εξαφανιστούν μέχρι να πειστούν ότι κινδυνεύει το εξάμηνο. Ήδη η χθεσινή συνέλευση είχε σαφώς λιγότερο κόσμο απ τις προηγούμενες δύο. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο κόσμος θα πείθεται ότι πάμε για διπλή εξεταστική το Φλεβάρη και τόσο λιγότεροι θα πατάνε. Μακάρι να βγω ψεύτης τελικά αλλά τόσα χρόνια στη σχολή το έχω δει πόσο ενδιαφέρονται οι περισσότεροι για το αν γίνονται μαθήματα! Απ΄όσους παρακολουθούν, λίγοι πατάνε συνελεύσεις. Απ όσους ΔΕΝ παρακολουθούν και ΔΕΝ είναι κομματόσκυλα ξέρω μόνο ΕΝΑ άτομο να πατάει πάντα!
>>> Το είπα και στο προηγούμενο post αλλά δεν το χωνέψατε καλά.Ακόμα και αν ανοίξει η σχολή με συνέλευση, είμαστε σίγουροι ότι θα μείνει ανοιχτή και στις επόμενες συνελεύσεις; Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κάθε δυο τρεις μέρες συνέλευση επειδή οι αγωνισταράδες μαζεύουν υπογραφές; Προς το παρόν δεν έχουμε μαθήματα, αλλά αν ανοίξουμε και ξεκινήσουν οι παραδόσεις, οι συνελεύσεις στις 12:30 που αρχίζουν στις 14:30 και τελειώνουν στις 17:00 είναι χαμένος χρόνος, ακόμα και να ανοίγει πάντα η σχολή.Αυτό είναι το θετικότερο σενάριο και όποιος πιστεύει ότι εν μέσω μαθημάτων (δηλαδή υποχρεώσεων) θα κερδίζονται ,αν όχι όλες, οι περισσότερες συνελεύσεις κάτι πίνει. Η μόνη χρονιά που ξέρω ότι έχασαν τα εαακ πολλές συνελεύσεις ήταν το 2007-08 που είχε προηγηθεί το γαμήσι του 2006-07.Έκτοτε τα εαακ δεν έχουν χάσει πανω από 2-3 συνελεύσεις και μιλάμε για διάστημα τριών ετών!
>>> ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ kostika; Για να πάρει χαμπάρι ο αδιάφορος και να πατήσει στη συνέλευση πρέπει να ΧΑΣΕΙ πρώτα κάτι!Την τελευταία φορά χρειάστηκε ένα 2006-07! Και πάλι το πρόβλημα διορθώθηκε για ένα χρόνο μόνο!
herculas
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 115
Joined: Mon Feb 08, 2010 11:58 pm
Σχολή: Μηχανολόγος

Re: Ανεξάρτητο Πλαίσιο "ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΧΟΛΗ"

Post by herculas »

Πρόταση :

Αντί να παίζουμε το παιχνιδάκι ,ψηφίζω δεν ψηφίζω και ουσιαστικά να νομιμοποιούμε το παράνομο της κατάληψης προτείνω :

Να συνταχθεί ένα email ή ένα έγγραφο και να αποσταλλεί στον Πρύτανη και στον Πρόεδρο της σχολής που να αναφέρει ότι :
Θεωρούμε απαράδεκτο να μη λειτουργεί η σχολή λόγω παράνομης κατάληψης και απαιτούμε από τη Διοίκηση να πράξει τα νόμιμα ( και να μην κρύβεται πίσω από δήθεν Δημοκρατικές διαδικασίες ).
Η Σχολή είναι υποχρέωση της Διοίκησης να είναι ανοιχτή και να λειτουργεί.

Περιμένω απόψεις και αναλαμβάνω τα έξοδα ακόμα και δικηγόρου για αποστολή εξώδικου αν χρειαστεί.
Locked

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”