nikolas87 wrote:ρε τα παιδια δεν φταινε εχουν υποστει πληση εγγεφαλου. παμε να σπασομε το υπυργειο να το καταλαβομε και την αννουλα μαζι κ εγω μαζι σας.
δλδ με τη καταληψη υδρωσε το αυτι της αννουλας. παρακρατος ειναι οι καταληψακιδες γιατι μονο εμας ζημιωνουνε αλλααααααααα υπο την ΑΝΟΧΗ μας . ΕΓΩ θελω να βγει ενας και να μου πει τι κερδισαν με αυτο το μεσο αντιδρασης και θα του βγαλω το καπελο. δλδ με τη καταληψη τι εμποδιζει τη διαμαντο να εφαρμοσει το νομο ας μου πει καποιος. εμεις χανουμε ξυπνατεεεεεεεεεεεε
Η καταληψη δεν αποτελει απο μονη της συνταγη επιτυχιας για την ανατροπη ενος νομου,αλλα γινεται για να διακοπτεται η "κανονικη" λειτουργια της σχολης ετσι ωστε να μπορουν να μαζευονται στην σχολη οι φοιτητες και να αποφασιζουν δρασεις και ενεργειες με τις οποιες θα επιτευχθει ο στοχος.(Δρασεις π.χ. σαν αυτες που αναφερει και που γινονται πιο πανω ο dragonx)
Για αυτο που λες π.χ.,να παμε να σπασουμε και να καταλαβουμε το υπουργειο και εγω μεσα.Να σε ρωτησω ομως κατι;; Μπορει να αποφασιστει ενω ολα κυλανε κανονικα μεσα στην σχολη;;;Εγω το βλεπω λιγο δυσκολο.Πρεπει να προηγηθει συζητηση,ενδεχομενως να χρειαζεται να συντονιστουμε με φοιτητες απο αλλες σχολες,χρειαζεται να κοινοποιησουμε στην κοινωνια απο τα
μεσα τι ακριβως ειναι αυτος ο νομος και γιατι ζηταμε να καταργηθει κλπ.Γινεται να χρειαζεται να τα κανεις τοσα πραγματα και συγχρονως να πρεπει να διαβαζεις για την εξεταστικη;;;
Ο νομος επισης αυτην την στιγμη πραγματι δεν εφαρμοζεται αφου δεν λειτουργει ομαλα η σχολη λογω καταληψης.
Και μου φαινεται η καταληψη δεν γινεται υπο την ανοχη κανενος καθως ψηφιστηκε στην Γενικη Συνελευση.