Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 20/09/2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 20/09/2011
η κοπελα που φοραγε ασπρη μπλουζα και γαλαζιο σορτσακι στην συνελευση και υποστηριζε το ανεξαρτητο ποια ειναι?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
nikon-a wrote:η κοπελα που φοραγε ασπρη μπλουζα και γαλαζιο σορτσακι στην συνελευση και υποστηριζε το ανεξαρτητο ποια ειναι?
. . . . Μηπως να ψαξουμε να βρουμε και τις πινακιδες του αυτοκινητου της ?? Γιατι ρωτας ?
Αν ψηνεται κατασταση, να βοηθησουμε ολοι .
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
και μετά λένε σε μένα ότι το πηγαίνω στο ερωτικοσυναισθηματικόnikon-a wrote:η κοπελα που φοραγε ασπρη μπλουζα και γαλαζιο σορτσακι στην συνελευση και υποστηριζε το ανεξαρτητο ποια ειναι?
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
απλα μου αρεσε...
-
- MechEng Seeder
Υπαρχει και το "σε ειδα" .nikon-a wrote:απλα μου αρεσε...
χαχα!δεν την ψαχνω ρε παιδια!απλα μου αρεσε ειπα να το πω δημοσιαelectron wrote:Υπαρχει και το "σε ειδα" .nikon-a wrote:απλα μου αρεσε...
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
nikon-a wrote:απλα μου αρεσε...
Την επόμενη φορά , πάρε το μικρόφωνο και κατέβασε ένα πλαίσιο για τα μάτια της μόνο
αν δεν είναι βαλτή από την διαμαντοπούλου , να προσελκύει μικροαστούς ψηφοφόρους , τότε έχεις ελπίδες
Σε περίπτωση που δεν σε ακούει μέσα στον θόρυβο ή κάποιος αντίζηλος αγωνιστής την έχει πιάσει στο μπίρι-μπίρι , φώναξε κάτι δυνατά
π.χ.
ανθρώποι
ο πιο καλυτερότερος
όσονα φορά
οκτώμβριος
όλοι θα γυρίσουν και θα σε προσέξει
Αν είδες ότι είναι φανατική ανεξάρτητη , πρέπει να ξυπνήσεις τα άγρια ένστικτα της : άφησε μούσι , πάρε μια κλασσική κιθάρα , καπνό και σταράκια με μουντζούρες και μίλησε της για το πόσο ηρεμεί το μυαλό σου στις καταλήψεις και ότι αν δεν επαναστατήσουμε τώρα που είμαστε νιάτα , θα ντρεπόμαστε αύριο και μεθαύριο - ρώτα την τι έχει κανονίσει για μεθαύριο μήπως και κανονίσετε να ντραπείτε μαζί
αν λίγο πριν την ψηφοφορία , στο σημείο που όλοι οι φοιτητές άλλων σχολών πρέπει να φύγουν , πει ένα βιαστικό <<λυπάμαι είμαι από φιλοσοφική>> , και τρέξει βιαστικά αφήνοντας ένα γοβάκι πίσω μόνο του που θα τα καταφέρει και μόνο του δηλαδή αφού είναι ανεξάρτητο
τότε όρισε ραντεβού την επόμενη συνέλευση
και στάσου ξανά εκεί , δίπλα στα ηχεία , να της κάνεις την πρόταση
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
Τη λένε **** και είναι Μηχανολόγα, αλλά δεν έρχεται συχνά στη Σχολή. Άρα, αν το θέλει η μοίρα θα συναντηθείτε στο κυλικείο.
Έτσι όπως την έχω κόψει πρέπει να το παίξεις υπερβολικά άνετος, αισιόδοξος αλλά και σκληρά πραγματιστής.
Έτσι όπως την έχω κόψει πρέπει να το παίξεις υπερβολικά άνετος, αισιόδοξος αλλά και σκληρά πραγματιστής.
Last edited by Spyrοs on Thu Sep 15, 2011 10:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: Μην ποστάρετε προσωπικά στοιχεία παρακαλώ.
Reason: Μην ποστάρετε προσωπικά στοιχεία παρακαλώ.
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Αφου γαμησανε την εξεταστικη,ας γαμησετε και εσεις τιποτα..ο,τι φαμε και ο,τι πιουμε ειναι η ζωη αλλωστε.
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
Καλα μην φανταστεις οτι εγω παταω...Kuchiki_Byakuya wrote:Τη λένε **** και είναι Μηχανολόγα, αλλά δεν έρχεται συχνά στη Σχολή. Άρα, αν το θέλει η μοίρα θα συναντηθείτε στο κυλικείο.