+1 με καλυψες απολυτα. (και κλασικα πολυ καλογραμμενα ) (ως απαντηση στον winterwood)all. koukoulofloros wrote:ρε πουκαμισόφιλε , είναι απλό
οι ανεξάρτητοι θέλουν την σχολή ανοιχτή - οι δαπίτες θέλουν να ακολουθούν μια κομματική γραμμή
οι ανεξάρτητοι δεν θέλουν την σχολή ανοιχτή ούτε μετά από ένα μήνα καταλήψεων , ούτε άμα τους το σφυρίξουν στο τηλέφωνο , ούτε άμα δεν έχει εκδρομή στην αράχωβα την άλλη μέρα
το να χάσουν την συνέλευση και να μείνει η σχολή κλειστή , πράγμα που δεν θα συνέβαινε αν ψηφίζανε όλοι τους δαπ είναι λίγο , πολύ λίγο μπροστά στο γεγονός ότι αυτοί θα είναι πάντα εκεί και πάντα θα λένε το ίδιο πράγμα :
μην μας λέτε πόσο χάλια είναι τα πράγματα , πείτε μας πότε η κλειστή σχολή τα έκανε λιγότερο χάλια
το ρεύμα τους συνεχώς θα μεγαλώνει , αναποφάσιστα άτομα συνεχώς θα τους ακούνε πιο προσεκτικά και δεν έχουν το άγχος , το βάρος και την αναξιοπρέπεια καμιάς πολιτικής γραμμής
συνεπώς το να λες να ενωθούν με την δαπ είναι ανώφελο
το ότι θέλανε και οι 2 ανοικτή σχολή την Δευτέρα τους κάνει τόσο ίδιους όσο έναν σεξουαλικά πεινασμένο και έναν ερωτευμένο που καλούνε μια κοπέλα σε χορό - ναι , θέλουνε το ίδιο πράγμα , αλλά ο πρώτος δεν ξέρεις καν πού θα είναι αύριο , ενώ ο δεύτερος θα είναι πάλι εδώ και θα σε αγαπάει
(o image maker μου πρότεινε να συγκινήσω με επίκληση στο συναίσθημα τις γυναίκες-ψηφοφόρους , ξέρω ότι είμαι κατάπτυστος αλλά από την άλλη βαρέθηκα πια τόση επίκληση στο συναίσθημα από τους αριστερούς μες στην συνέλευση)
@Elitis
Οκ την επομενη φορα θα εχω πιο ακριβη στατιστικα (αλλα μη περιμενεις το πολυ μικρο 150 ψηφοι ανα σχολη που εβαλα για να καλυψω ολα αυτα...)
Και ναι, παντα οι αλλαγες ξεκινησαν απο μειοψηφιες. Μειοψηφιες με παθος, οραμα, προταση. Οχι μειοψηφιες του ψηφιζω καταληψη και στη πορεια ειμαι για φραπε στα εξαρχεια. Απο τετοιες μειοψηφιες ποτε καμια αλλαγη δεν ηρθε.