αν παίρνατε έναν χ βαθμό και πηγαίνατε να δείτε το γραπτό σας και για αδιάφορους λόγους ο καθηγητής παραδέχεται ότι τελικά είναι χ+1 ο σωστός βαθμός και μετά από έναν μηνά μπαίνει στα στοιχεία σπουδαστή με τον χ βαθμό τι θα κάνατε;
σημείωση: εξ αρχής έχω πάρει την απόφαση να το βελτιώσω είτε είναι χ είτε είναι χ+1
τι θα κάνατε;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- blackjohnny
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: τι θα κάνατε;
μου έχει συμβεί..πάιζει να μαλακίστηκε η γραμματεία ρεtrelomhxmhx wrote:αν παίρνατε έναν χ βαθμό και πηγαίνατε να δείτε το γραπτό σας και για αδιάφορους λόγους ο καθηγητής παραδέχεται ότι τελικά είναι χ+1 ο σωστός βαθμός και μετά από έναν μηνά μπαίνει στα στοιχεία σπουδαστή με τον χ βαθμό τι θα κάνατε;
σημείωση: εξ αρχής έχω πάρει την απόφαση να το βελτιώσω είτε είναι χ είτε είναι χ+1
relax..it's over...you belong to me....
Καλύτερα να ενημερώσεις τον καθηγητη για το βαθμό που πήρες σε σχέση με αυτόν που είχες συζητήσει και να του πεις πως θα κατέβεις για βελτίωση. Λογικά θα σε βοηθήσει.
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
τελικά αυτό έκανα και έδειξε να με θυμάται και είπε ότι θα το διορθώσει
ΕΙμαι 2ο ετος και μου συνεβει και εμενα !trelomhxmhx wrote:αν παίρνατε έναν χ βαθμό και πηγαίνατε να δείτε το γραπτό σας και για αδιάφορους λόγους ο καθηγητής παραδέχεται ότι τελικά είναι χ+1 ο σωστός βαθμός και μετά από έναν μηνά μπαίνει στα στοιχεία σπουδαστή με τον χ βαθμό τι θα κάνατε;
Και οχι λαθος της γραμματειας.
Δεν εκανα τπτ επειδη ειμαι Μ Α Λ Α Κ Α Σ
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- John Verin ODE
- Sergeant
- Σχολή: ΣΕΜΦΕ
Χαχαχα! Αυτογνωσία ή μετάνοια είναι αυτό;;;