Γ.Σ. Μηχανολόγων 30/8/2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων 30/8/2011
σιγα μορη θεουσα. και στο ερωτημα μου γιατι δεν απαντας? γιατι δεν θες να γινει η εξεταστικη πρωτα και μετα καταληψη?
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
δυστυχως για αλλοι μια φορα η συσπειρωση ολιγων εκλεισε τη σχολη. το θεμα ειναι εμεις οι υπολοιποιο τι κανουμε?? και ξαναλεω για οσους δεν γνωριζουν. οποιαδηποτε αποφαση και να παρθει αν δεν ψηφισε το 1/4 των εγγεγραμμενων φοιτητων θεωρειται ακυρη. ανατρεξτε στο καταστατικο του συλλογου. αλλα μερικοι εθελοτυφλουν και το αγνωουν. το θεμα ειναι εμεις οι υπολοιποι που νοιαζομαστε πραγματικα για τις σπουδες μας και οχι αν ειμαστε τα καλα παιδια του γιωργακη, αντωνακη, αλεξακη, αλεκιτσας , ΤΙ κανουμε? με το δε βαριεσαι πηγαμε την ελλαδα στο φουντο και ας μη κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ο ελληνικος λαος τους ψηφιζε.( και θα συνεχισει).
Οσοι πραγματικα θελουμε ανοικτη σχολη ας ξυπνησουμε.
ντρεπομαι πια να με ρωτανε οι γωνοις μου ποτε με το καλο το πτυχιο κ εγω να κοιταω το ταβανι.
Οσοι πραγματικα θελουμε ανοικτη σχολη ας ξυπνησουμε.
ντρεπομαι πια να με ρωτανε οι γωνοις μου ποτε με το καλο το πτυχιο κ εγω να κοιταω το ταβανι.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
λογικόanticapitalist wrote:αυτό το "γαμώ το ξεσταύρι μου" είναι σλόγκαν αντικατάληψης??
αυτή η αντικατάληψη ούτε τα θεία δε σέβεται...
και την κατάληψη κάποιες θείτσες εκτός σχολής την κανόνισαν
http://www.youtube.com/watch?v=NTb4q8DnV1A
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kitharistas
- Praetorian
285 άτομα σίγουρα δεν είναι το 1/4 των εγγεγραμμένων φοιτητώνnikolas87 wrote:οποιαδηποτε αποφαση και να παρθει αν δεν ψηφισε το 1/4 των εγγεγραμμενων φοιτητων θεωρειται ακυρη. ανατρεξτε στο καταστατικο του συλλογου.
Rock on buddies...
Το θέμα είναι γελοίο , όπως και πολλά νεοελληνικά κουσούρια .
Μία ΓΣ φοιτητών δε νομιμοποιείται να αποφασίζει παράνομες ενέργειες όπως κατάληψη .
Αυτό και μόνο καταργεί οποιαδήποτε δημοκρατική έννοια και επειδή κατάληψη είχαμε όποτε καύλωνε στα κομματογαβγαβ σαφώς και κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά .
Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ υπεύθυνους τους καθηγητάδες που νίπτουν τας χείρας των και με τις καταλήψεις πέφτει και ο μισθουλάκος .
Υπεύθυνος είναι και ο Πρύτανης που ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας δεν κάνει .
Βέβαια το πιο θλιβερό είναι ότι πρν 3000 χρόνια διδάσκαμε τον διάλογο στους βάρβαρους και τώρα δε μπορούμε ούτε μορφωμένοι άνθρωποι να μαζευτούμε να πούμε 2 κουβέντες .
Αφήνουν τα κομματοντόμπερμαν που πιάνουν από νωρίς θέση για μεροκάμματο ?
Μία ΓΣ φοιτητών δε νομιμοποιείται να αποφασίζει παράνομες ενέργειες όπως κατάληψη .
Αυτό και μόνο καταργεί οποιαδήποτε δημοκρατική έννοια και επειδή κατάληψη είχαμε όποτε καύλωνε στα κομματογαβγαβ σαφώς και κανείς δεν την παίρνει στα σοβαρά .
Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ υπεύθυνους τους καθηγητάδες που νίπτουν τας χείρας των και με τις καταλήψεις πέφτει και ο μισθουλάκος .
Υπεύθυνος είναι και ο Πρύτανης που ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας δεν κάνει .
Βέβαια το πιο θλιβερό είναι ότι πρν 3000 χρόνια διδάσκαμε τον διάλογο στους βάρβαρους και τώρα δε μπορούμε ούτε μορφωμένοι άνθρωποι να μαζευτούμε να πούμε 2 κουβέντες .
Αφήνουν τα κομματοντόμπερμαν που πιάνουν από νωρίς θέση για μεροκάμματο ?
- lakers4life24
- MechEng Seeder
καποιοι κρυβονται και δεν μου απαντανε.....γιατι δε θελουν πρωτα εξεταστικη και μετα καταληψη? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΙΑ , ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
- anticapitalist
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
μπορούμε να την κάνουμε και του χρόνου. μετά την εξεταστική του φλεβάρη σας βολεύει??lakers4life24 wrote:γιατι δεν θες να γινει η εξεταστικη πρωτα και μετα καταληψη?
lakers4life24 wrote:σιγα μορη θεουσα.
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το να είσαι ο εαυτός σου μέσα σ' έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει κάτι άλλο».
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
-
- MechEng Seeder
lakers4life24 wrote:καποιοι κρυβονται και δεν μου απαντανε.....γιατι δε θελουν πρωτα εξεταστικη και μετα καταληψη? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΙΑ , ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ
Το είπε ο ομιλητής των ΕΑΑΚ, ήμουν στη συνέλευση : "Γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο".
Βράση=αφού ψηφιστεί.
- lakers4life24
- MechEng Seeder
καλα αυτος ο anticapitalist πρεπει να ναι για πολλες μπουνιες
- Kitharistas
- Praetorian
Rock on buddies...