katsanetrino wrote:Και τι σημαίνει αυτό δηλαδή, για ποιό λόγο δε μπορεί ένα δημόσιο πανεπιστήμιο να φτάσει τα επίπεδα λειτουργίας ενός ιδιωτικού ή τελοσπάντων κάπου κοντά σε αυτό; Γιατί εγώ πέρα από τη νοοτροπία πως επειδή είναι δημόσιο, δεν πειράζει και να γίνει μπάχαλο, δε βλέπω άλλους σημαντικούς λόγους. Τα άλλα περί υποδομών και λοιπών δεν νομίζω να παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο γιατί μη μου πείτε ότι όταν ξεκίνησαν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ήταν όλα τέλεια. Ας φτίαξουμε πρώτα κριτικά σκεπτόμενους ανθρώπους απαλλαγμένους από τη νοοτροπία του βολέματος και τα άλλα θα έρθουν.tsag wrote:έχετε μπερδευτεί . Τα δημόσια πανεπιστήμια έχουν φτιαχτεί με τα λεφτά του Έλληνα . Εάν θέλετε κάποιο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο πρέπει να το φτιάξετε από την αρχή . Βάλτε το χέρι στην τσέπη και φτιάξτε τις υποδομές και ότι άλλο χρειάζεται . Στην Αμερική δεν πλήρωσε το κράτος τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια . Ιδιώτες τα έφτιαξαν.
καλο ειναι να φτασει στα επιπεδα λειτουργιας των ιδιωτικων πανεπιστημιων , αλλα εχεις δει στην Ελλαδα οτιδηποτε δημοσιο να λειτουργει το ιδιο καλα με τον ιδιωτικο τομεα?
Οσο και να ψαξεις απο τους χιλιαδες δημοσιους φορεις , οργανισμους κλπ μολις μια δουλευει σωστα !!!! (Cosmote) ( και γι αυτο την πουλησαν)