απάντηση σε πρώτη και δεύτερη ερώτηση: http://www.e-polytexneio.gr/viewtopic.php?f=69&t=3251
απάντηση σε τρίτη ερώτηση: για τον ίδιο λόγο που είχες και πριν

θα το φτιαξουμε το 1 post όταν ξεμπερδέψουμε με πιο σοβαρά θέματα.eirini wrote:τι κάνατε στο αγαπημένο μας φόρουμ???
γιατί είναι όλα πορτοκαλί??
και μετά από τόσες αλλαγές, γιατί έχω ακόμα "1 new message" φάντασμα?![]()
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
ε μην αρχισουμε παλι τους κατσιμιχαιους τωρα που ακουω manowarwinterwood wrote:όλα καλά κι όλα ωραία στο νέο φόρουμ (εκτός του ότι τα άβγαταρ είναι δεξιά), αλλά εμότικον με τσιγαράκι πάλι δε βάλαμε
καλάαααα
τσάμπα τα ανοίγω τα τόπιξ να 'ουμ
eirini wrote:και μετά από τόσες αλλαγές, γιατί έχω ακόμα "1 new message" φάντασμα?![]()
Χαχαχαχαχαχ επικη Γιαγια!kage21 wrote:Αχρηστη πληροφορια εν οψει της μερας που ξημερωνει...περσι οταν βγηκαν οι βασεις εκεινο το πρωινο μετα απο πολυ βρισιδι που εριξα σε ολους στην οικογενεια που μου χαλασαν τον υπνο ξυπνωντας με στις 9...αν ειναι δυνατον δηλαδη...τεσπα ξεφευγω...παω λοιπον στη γιαγια μου η οποια αγωνιουσε σε ποια σχολη θα περναγα και της λεω:
Γιαγια περασα μηχανολογος μηχανικος στο Πολυτεχνειο...
ΑΠΑΝΤΗΣH: Μπραβο αγορι μου...και του χρονου να δωσεις για να περασεις Ιατρικη...
ΧΑχααχαχχααχχααχχα χααχαχαχ γαμησεεε ρε και εμενα παρομοια φαση ακου!kage21 wrote:Αχρηστη πληροφορια εν οψει της μερας που ξημερωνει...περσι οταν βγηκαν οι βασεις εκεινο το πρωινο μετα απο πολυ βρισιδι που εριξα σε ολους στην οικογενεια που μου χαλασαν τον υπνο ξυπνωντας με στις 9...αν ειναι δυνατον δηλαδη...τεσπα ξεφευγω...παω λοιπον στη γιαγια μου η οποια αγωνιουσε σε ποια σχολη θα περναγα και της λεω:
Γιαγια περασα μηχανολογος μηχανικος στο Πολυτεχνειο...
ΑΠΑΝΤΗΣH: Μπραβο αγορι μου...και του χρονου να δωσεις για να περασεις Ιατρικη...
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.