Στις 7 Οκτωβριου, με τα μεχρι στιγμης δεδομέναΔιάτανος wrote:έχω μπερδευτεί τελείως.εγώ που έδινα πρώτο οπδε στις 2/9 πότε δίνω τώρα?
Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2011
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- Corporal
Re: Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2011
Last edited by dexi_extrem on Fri Aug 26, 2011 2:17 pm, edited 1 time in total.
-
- MechEng Seeder
καλα, βασικα περιμενε μια επισημη ανακοινωση για να εισαι σιγουρος
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
πιστέυω πως ναιKitharistas wrote:στο site των ηλεκτρολόγων έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση http://www.ece.ntua.gr/index.php?option ... 55&lang=el άρα λογικά δεν θα ισχύει για όλους κάτι αντίστοιχο?
κατσε να τελειώσει την παρτίδα πασιέντζας ο καραφλός κυριούλης της γραμματείας και θα ανέβει και σε μας λογικά κάτι σχετικό
Leave the gun. Take the cannoli
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η Μ*** ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ Γ@Μ**** ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η Μ*** ΤΟΥΣ. ΘΑ ΜΟΥ Γ@Μ**** ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ελεος με την παραπληροφορηση...μην δινετε απαντησεις για να δινετε...
Last edited by nikon-a on Fri Aug 26, 2011 2:31 pm, edited 1 time in total.
Οτι σου γαμανε την σχολη δεν σε νοιαζει ;Mafael_ wrote:ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
Last edited by nikon-a on Fri Aug 26, 2011 2:30 pm, edited 1 time in total.
mama mafia wrote:πιστέυω πως ναιKitharistas wrote:στο site των ηλεκτρολόγων έβγαλαν αυτήν την ανακοίνωση http://www.ece.ntua.gr/index.php?option ... 55&lang=el άρα λογικά δεν θα ισχύει για όλους κάτι αντίστοιχο?
κατσε να τελειώσει την παρτίδα πασιέντζας ο καραφλός κυριούλης της γραμματείας και θα ανέβει και σε μας λογικά κάτι σχετικό
μην ξαναπροσβάλλεις τον κυρ Γιάννη.Δεν έχεις κερδίσει το δικαίωμα
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
και συ μη σπαμμάρεις με γκρίκλις εξυπνεnikon-a wrote:Eleos me tin parapliroforisi ....min dinete apantiseis gia na dinete...!
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
εμενα που πηρα μου ειπαν οτι απο βδομαδας θα δουν για το προγραμμα αλλα λογιακ θα γινει το ιδιο με τους ηλεκτρολογους...
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
παιδιά
1. μην γράφετε greeklish γιατί θα σταματήσω να στέλνω pm και ειδοποιήσεις και θα πέφτει ban κατευθείαν
2. μην τρολάρετε (ναι ξέρετε εσείς )
1. μην γράφετε greeklish γιατί θα σταματήσω να στέλνω pm και ειδοποιήσεις και θα πέφτει ban κατευθείαν
2. μην τρολάρετε (ναι ξέρετε εσείς )
Rock on buddies...