Φυσική ~ Εργαστηριακή άσκηση 16
Forum rules
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
Re: εργαστηρια φυσικης
ασκηση 16
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Φυσική ~ Εργαστηριακή άσκηση 16
Νομίζω ότι το να έχεις πολλές επιλογές είναι αρκετά καλό
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Rock on buddies...
θα ποσταρω κ εγω μια εργασια μου..ελπιζω να βοηθησω καποιον συναδελφο!!νομιζω ειχα παρει 9 σε αυτη την εργασια!!ας με κανει κ καποιος ομως seeder αν γινεται...
ΕΡΓΑΣΙΑ 16
ΕΡΓΑΣΙΑ 16
"For an optimist the glass is half full, for a pessimist it's half empty, and for an engineer is twice bigger than necessary"
Αν και μόνο δύο σελίδες...(!) είχα πάρει 10 πέρυσι οπότε νομίζω όλο και κάποιον θα βοηθήσει...
Άσκηση 16
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
με το αρχειο excel εχουν γινει υπολογισμοι σφαλματων, δεν ξερω αν ειναι απολυτα σωστο...
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- nikos_zorbas
- Naval Seeder
- Σχολή: Ναυπηγός
Ορίστε και η δικιά μου εργασία, βαθμολογημένη απο τον Θεοδώνη με 9...
'It does not matter how slowly you go as long as you do not stop'
Confucius
Confucius
Εργαστηριακή Φυσική - Εργασία 16
Εργαστηριακή άσκηση 16
Ο χρόνος είναι αφεντικό κι ο,τι τ'αρέσει κάνει,
αυτός θα χτίσει το κλαδί, αυτός θα το ξεράνει
αυτός θα χτίσει το κλαδί, αυτός θα το ξεράνει
Ηταν ΠΑΡΑ Πολυ βοηθητικα!να στε καλα!