Παρατάξεις στις Σχολές
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Παρατάξεις στις Σχολές
οι παραταξεις ειναι που γαμανε την σχολη μας...εγω αυτο εχω καταλαβει τοσα χρονια
Re: Συνεντεύξεις παρατάξεων από το PolyteXneio FM
αφού υπάρχουνε γκασμάδες που γράφονται κάθε χρόνο εκεί με το που μπουν στη σχολή.
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Re: Συνεντεύξεις παρατάξεων από το PolyteXneio FM
αν δεν ειχαν οφελος δεν θα εμπαιναν...
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Παρατάξεις στις Σχολές
**Topic Split από τις προεκλογικές συνεντεύξεις των παρατάξεων**
συνεχίστε εδώ να διατυπώνετε τις απόψεις για τις παρατάξεις, κάνει καλό η συζήτηση έτσι κι αλλιώς, ίσως έτσι καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο για τις σχολές μας και για μας..
@HarisSukhoi, don't ask, just do it..
συνεχίστε εδώ να διατυπώνετε τις απόψεις για τις παρατάξεις, κάνει καλό η συζήτηση έτσι κι αλλιώς, ίσως έτσι καταλήξουμε σε κάτι καλύτερο για τις σχολές μας και για μας..
@HarisSukhoi, don't ask, just do it..
Rock on buddies...
Re: Παρατάξεις στις Σχολές
Τα αγοϊ κεινα τον αγογιατη μωρε....
α. ειναι και ΤΟΥΒΛΑ, ξερετε, ΤΟΥΒΛΑ, ζωα, τουβλα δλδ, αυτα τα ζωα τα μεγαλα με τα μεγαλα κερατα τα μουυυυυυυυυυ ( 14ου) κρεατα ορθια στεκονται ΤΟΥΒΛΑ.
Γεια!
θελω να σας πω ομως την αποψη μου για τις παραταξεις.
ειναι ΤΟΥΒΛΑ, ξερετε, ΤΟΥΒΛΑ, ζωα, τουβλα δλδ, αυτα τα ζωα τα μεγαλα με τα μεγαλα κερατα τα μουυυυυυυυυυ ( 14ου) κρεατα ορθια στεκονται ΤΟΥΒΛΑ.
αυτα.
α. ειναι και ΤΟΥΒΛΑ, ξερετε, ΤΟΥΒΛΑ, ζωα, τουβλα δλδ, αυτα τα ζωα τα μεγαλα με τα μεγαλα κερατα τα μουυυυυυυυυυ ( 14ου) κρεατα ορθια στεκονται ΤΟΥΒΛΑ.
Γεια!
θελω να σας πω ομως την αποψη μου για τις παραταξεις.
ειναι ΤΟΥΒΛΑ, ξερετε, ΤΟΥΒΛΑ, ζωα, τουβλα δλδ, αυτα τα ζωα τα μεγαλα με τα μεγαλα κερατα τα μουυυυυυυυυυ ( 14ου) κρεατα ορθια στεκονται ΤΟΥΒΛΑ.
αυτα.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.