Γ.Σ. Μηχανολόγων Τετάρτη 1/6
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Γ.Σ. Μηχανολόγων Τετάρτη 1/6
Σήμερα πέρασα μία βόλτα από σχολή και τα ΕΑΑΚ μου μοιράσαν ένα φυλλάδιο που έλεγε στο τέλος
Όλοι στην Γεν.Συνέλευση του Φ.Σ.Μηχανολόγων Μηχ. την Τετάρτη 01/06 στις 12:30 στο αμφ. 0.30
καλό μήνα!
edit: Ά! και μου είπαν ότι γίνεται επειδή του χρόνου δεν θα έχουμε λεφτά να λειτουργήσουμε κ θα κλείσει η σχολή μας.
Όλοι στην Γεν.Συνέλευση του Φ.Σ.Μηχανολόγων Μηχ. την Τετάρτη 01/06 στις 12:30 στο αμφ. 0.30
καλό μήνα!
edit: Ά! και μου είπαν ότι γίνεται επειδή του χρόνου δεν θα έχουμε λεφτά να λειτουργήσουμε κ θα κλείσει η σχολή μας.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τετάρτη 1/6
Οπότε στη συνέλευση που θα γίνει τι θα κάνουν? Θα ζητήσουν κατάληψη ώστε να κάνουν επίκληση σε όποιο θεό πιστεύουν να ρίξει χρήμα να σώσουμε τη σχολή...? Αφήστε την εξεταστική να τρέξει ρε...giotis wrote:Σήμερα πέρασα μία βόλτα από σχολή και τα ΕΑΑΚ μου μοιράσαν ένα φυλλάδιο που έλεγε στο τέλος
καλό μήνα!
Και κάτι τελευταίο: ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ...
παίζει να κλείσει η σχολή λόγω έλλειψης χρημάτων;;;!!!
-
- MechEng Seeder
Θεωρητικά δεν είναι απίθανο, αλλά δεν το χάφτω από κράχτες συνελεύσεων...mctas wrote:παίζει να κλείσει η σχολή λόγω έλλειψης χρημάτων;;;!!!
Πρακτικά δηλαδή, δεν το βλέπω...
ξέρεις γιατί τελειώνω φέτος και όταν άκουσα αυτό, ξαφνικά ένιωσα μικρή ζαλάδα....
- Kitharistas
- Praetorian
προσωπικά νομίζω δεν θα γίνει.. ξέρετε, Μύκονος..
Rock on buddies...
-
- MechEng Seeder
Ακριβώς... Το Mykonian mood έχει χτυπήσει άπαντες και δε θα μαζέψει κόσμο...Kitharistas wrote:προσωπικά νομίζω δεν θα γίνει.. ξέρετε, Μύκονος..
- mama mafia
- MechEng Seeder
πάντως πήραν έγκριση από δσ.Kitharistas wrote:προσωπικά νομίζω δεν θα γίνει.. ξέρετε, Μύκονος..
τώρα αν θα γίνει τελικά λόγω απαρτίας, άλλο θέμα..
Leave the gun. Take the cannoli
- Kitharistas
- Praetorian
μα δεν είπα ότι δεν είναι εγκεκριμένη από ΔΣ.. αντιθέτως.. είπα ότι δεν θα έχει κόσμο γιατί το κάλεσμα της Μυκόνου είναι ισχυρότερο.. is that clear?mama mafia wrote:πάντως πήραν έγκριση από δσ.Kitharistas wrote:προσωπικά νομίζω δεν θα γίνει.. ξέρετε, Μύκονος..
τώρα αν θα γίνει τελικά λόγω απαρτίας, άλλο θέμα..
Rock on buddies...
ας τελειωσουμε με την εξεταστικη αυτη τουλαχιστον μην φαμε ολο το καλοκαιρι εδω...ηδη ακουστηκε οτι τελιωνουμε 14 ιουλιου!!ελεος δλδ... κ απο σεπτεβρη βλεπουμε!!!λεφτα υπαρχουν ειπαμε!!!χαχαχα