@flamelab
Τα καπέλα-δορυφορική είναι της μόδας ; Γιατί είμαι και άσχετος περί αυτού. #fail #nova #forthnet
@SevSp Tony
Ειδα σε ριπλεη τον κωλο της Πιπας και ενα εχω να πω: Θα χουμε σκανδαλο στο παλατι
@artishine diana
Η αδερφή pipa πάντως είναι πολύ πιο sexy από την καιτούλα
@PavlosBizimis
έχουν λίστα στο #νnotos RT @elenirou: Έπιπλα πήραν από το ικέα ή παίζει κάτι σε αφοί γκριμ;
@apbecks Becks
Μας αγαπάει ο Θεός τελικά. Θα ξεχαστούν οι αγορές με το γάμο και θα πέσουν τα spreads
@dynamitis10
ο William νύσταξε λιγακι..?
lolanaenamilo
Στο μυαλό της Καιτούλας: -Παπά κόψε τις μπούρδες και φώναξε τον συμβολαιογράφο να μου γράψει το Μπάκινχαμ.
@pitsirikos
Συγγνώμη που θα σπάσω το πρωτόκολλο αλλά η αδελφή της νύφης έχει πολύ ωραίο κώλο.
@pitsirikos
Το μόνο θέαμα που μπορεί να ξεπεράσει αυτό το γάμο είναι η κηδεία του Μητσοτάκη.
@pitsirikos
Ο Ουίλιαμ και η νύφη έχουν καλέσει στο γάμο και τις πρώην σχέσεις τους. Το ωραίο είναι πως έχουν καλέσει και τις επόμενες.
@thomasvol
by prezatv
Αν ήμουν πρώην της Κέιτ θα φορουσα σήμερα t-shirt με φώτο από διακοπες και θα έγραφε: "Εχώ γαμήσει και εγω την Βασίλισσα"
@prezatv
Ποτε θα βγει ο Χαρρυ Ποτερ;
@prezatv
Θα του πατησει και το ποδι;
@prezatv
Να δουμε το Πρετεντερη να σχολιαζει το γαμο και τι στο κοσμο!
@prezatv
Αυριο το πρωι η Κεϊτ θα βγαλει και τα σεντονια στο μπαλκονι;;
@prezatv
ΒRΕΑΚΙΝG ΝΕWS: Οπαδοι του ΣΥΡΙΖΑ στο γαμο ετοιμοι να φωναξουν Νταΐανα!
@prezatv
Το αρμα με τη Μερκελ ποτε θα περασει;;
@prezatv
Που ειναι η Δαφνη Μποκοτα να κανει τη περιγραφη;;;
@prezatv
Where is Panagiotis Psomiadis???
@geolof
Μετα τον γάμο θα ακολυθησει γλεντι στην οικογενειακη ταβερνα "Η ωραια Πινδος" #RoyalGR #RoyalWedding #royal_gr
@okorax
Πείτε με κομπλεξικό αλλά τώρα που τις είδα πάντως ψιλομπάζα μου φαίνονται και η Καθ και η άλλη η πίπα...
@lolanaenamilo
Κάτω από το νυφικό της Καιτούλας υπάρχει σκαμπός. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση του σώματος.
tweets για τον βασιλικό γάμο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
tweets για τον βασιλικό γάμο
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- castiel
- Praetorian
Re: tweets για τον βασιλικό γάμο
@pitsirikos
RT @SalataTV -Σε τι διαφέρουν οι αδελφές Middleton;
@pitsirikos
Μα καλά, πόσους ύμνους θα ψάλλουν; Μόνο τον ύμνο του Ολυμπιακού δεν έχουν πει ακόμα.
@internetakias
Και εκει που βλέπεις το Βασιλικό γάμο σκάει η διαφήμιση των Lidl για να σε επαναφέρει στην πραγματιότητα.
@pitsirikos
Αν η Τζούλια είχε βάψει το μαλλί και κυκλοφορούσε σήμερα το DVD "Η πρώτη νύχτα με τον Γουίλιαμ", θα έκανε και διεθνή καριέρα.
@BooBoonas MacBoon
Το Royal Party το έχει διοργανώσει ο Harry ! Της Pippas θα γίνει !
RT @GeorgeChriso σίγουρα κάναν κλύσμα στα άλογα,να μη βρωμίσουν τον ανθόσπαρτο περίπατο.#royalwedding
@piastoaugo kaikourefto
α μωρή θείτσα Ελισάβετ,θα την φας κι αυτήν
RT @SalataTV -Σε τι διαφέρουν οι αδελφές Middleton;
Spoiler: show
Μα καλά, πόσους ύμνους θα ψάλλουν; Μόνο τον ύμνο του Ολυμπιακού δεν έχουν πει ακόμα.
@internetakias
Και εκει που βλέπεις το Βασιλικό γάμο σκάει η διαφήμιση των Lidl για να σε επαναφέρει στην πραγματιότητα.
@pitsirikos
Αν η Τζούλια είχε βάψει το μαλλί και κυκλοφορούσε σήμερα το DVD "Η πρώτη νύχτα με τον Γουίλιαμ", θα έκανε και διεθνή καριέρα.
@BooBoonas MacBoon
Το Royal Party το έχει διοργανώσει ο Harry ! Της Pippas θα γίνει !
RT @GeorgeChriso σίγουρα κάναν κλύσμα στα άλογα,να μη βρωμίσουν τον ανθόσπαρτο περίπατο.#royalwedding
@piastoaugo kaikourefto
α μωρή θείτσα Ελισάβετ,θα την φας κι αυτήν
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- voulgarisk
- MechEng Seeder
νταξει το spoiler ολα τα λεφτα
επισης μερικα αλλα που διαβασα
@Peteropon
Η δικιά μου προφορά είναι καλύτερη από του Γουίλιαμ μπαι φαρ
@PinkBarbouni
Προφορά William....πεθαίνω! Αν τον είχα άντρα, μέχρι και μενού της ψαροταβέρνας, θα τον έβαζα να μου διάβαζε.
@Freddos
Θέλει εξάσκηση για τέτοια προφορά. πχ Για να πεις "Yes" πρέπει ανάμεσα να βάλεις το "ears" ώστε ν' ακουστεί "Γεεεάρς"
@heliasv ilias
Το σφυράει το σίγμα η Καιτούλα...
@ergodektis
Άνοιξε το στόμα μωρή! Μίλα καθαρά! Σαμιαμίδο
MD_Lost2009
Ο Χάρι ή κατουριέται ή θέλει να την αμολήσει!
@eriol78
Την αδελφή της Kate την λέγανε Φιλίπα, μετά γνώρισε τον έρωτα.
@Mitsoulas_p
Άντε Harry, η Πίππα είναι καλύτερο γκομενάκι, χώσου.
@NFSale
Ο Χάρι σήμερα θα πηδήξει την pipa. Βάζω και στοίχημα. Εάν δε το έχει κάνει ήδη.
@wan_der_kakos
Στο γάμο του Χάρι θα σκάσουν όλοι οι τελειωμένοι, από τη Λόχαν μέχρι τη βυζαρού Τζόρνταν.
επισης μερικα αλλα που διαβασα
@Peteropon
Η δικιά μου προφορά είναι καλύτερη από του Γουίλιαμ μπαι φαρ
@PinkBarbouni
Προφορά William....πεθαίνω! Αν τον είχα άντρα, μέχρι και μενού της ψαροταβέρνας, θα τον έβαζα να μου διάβαζε.
@Freddos
Θέλει εξάσκηση για τέτοια προφορά. πχ Για να πεις "Yes" πρέπει ανάμεσα να βάλεις το "ears" ώστε ν' ακουστεί "Γεεεάρς"
@heliasv ilias
Το σφυράει το σίγμα η Καιτούλα...
@ergodektis
Άνοιξε το στόμα μωρή! Μίλα καθαρά! Σαμιαμίδο
MD_Lost2009
Ο Χάρι ή κατουριέται ή θέλει να την αμολήσει!
@eriol78
Την αδελφή της Kate την λέγανε Φιλίπα, μετά γνώρισε τον έρωτα.
@Mitsoulas_p
Άντε Harry, η Πίππα είναι καλύτερο γκομενάκι, χώσου.
@NFSale
Ο Χάρι σήμερα θα πηδήξει την pipa. Βάζω και στοίχημα. Εάν δε το έχει κάνει ήδη.
@wan_der_kakos
Στο γάμο του Χάρι θα σκάσουν όλοι οι τελειωμένοι, από τη Λόχαν μέχρι τη βυζαρού Τζόρνταν.
Fuck this world,i'll make my own
- castiel
- Praetorian
@_bloblo A
Η μητέρα της κέιτ τν πιέζει ν παντρευτεί τ διάδοχο.Η κέιτ αρχικά αντιδρά,αλλά μετά φαίνεται να το ξανασκέφτεται #oikogeneiakesistories #royalgr
@prezatv
Καλά καθίστε να παντρευτεί η Μενεγακη με τον Ματεο και θα δείτε τι έχει να γίνει!
@AngelVassal
το ΚΚΕ ενοχληθηκε απ τη μεταδοση ενω το βρετανικό ΚΚΕ (Καμιλα,Κάρολος,Ελισάβετ)εμψυχωνει με το William,it was really nothing
και μερικά σε εικόνες, από το http://www.epikairo.gr (ανοίξτε το spoiler)
Η μητέρα της κέιτ τν πιέζει ν παντρευτεί τ διάδοχο.Η κέιτ αρχικά αντιδρά,αλλά μετά φαίνεται να το ξανασκέφτεται #oikogeneiakesistories #royalgr
@prezatv
Καλά καθίστε να παντρευτεί η Μενεγακη με τον Ματεο και θα δείτε τι έχει να γίνει!
@AngelVassal
το ΚΚΕ ενοχληθηκε απ τη μεταδοση ενω το βρετανικό ΚΚΕ (Καμιλα,Κάρολος,Ελισάβετ)εμψυχωνει με το William,it was really nothing
και μερικά σε εικόνες, από το http://www.epikairo.gr (ανοίξτε το spoiler)
Spoiler: show
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
άκουσε μια τουφεκιά.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
http://twitter.com/#!/vatopaiditisΠροσδοκώ ανάσταση νεκρών, βασικά για να ξαναδώ τον Μπάμπη
Και η θρησκεία, η τελική μου πλάνη
Ευωδιαζει η άνοιξη πάνω από την κουρασμένη μου καρδιά και ο Κύριος μουγκός, ο ηλίθιος
Μακάριοι οι ζάμπλουτοι με ακροδεξιές πεποιθήσεις
Γιατί απαγορεύονται τα σκουλαρίκια στους μοναχούς παρακαλώ; Τα μανουάλια δεν είναι πιο αδερφίστικα;
Είναι ωραίοι οι κατηφέδες τον Φλεβάρη, διότι δεν υπάρχουν
Μακαριοι οι προικισμενοι
άσχετο το ξέρω
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti