Όλοι όσοι χρωστάνε δέκα ή λιγότερα μαθήματα, σωστά?georgeKK wrote:Μίλησα με το Παπαντώνη στο γραφείο του. Μου είπε όσοι θέλουν εξεταστική να κάνουν αίτηση στη γραμματεία και αν υπάρχει κίνηση θα το λάβουν υπόψη...Επίσης μου είπε οτι τα δείγματα ήταν απογοητευτικά απο την πρώτη πτυχιακή, π.χ. στα στοιχεία 2 κατέβηκαν μόνο 17 και κόπηκαν όλοι, στα ΗΣΜΕ αποτυχία κλπ. Δεν έχουν σκοπό να το επαναλάβουν εκτος έαν καταλάβουν ότι είμαστε πολλοί. Αλλιώς ΔΕΝ το καταλαβαίνουν και μου το είπε. Συγκεκριμένα μου είπε "γιατι φοβούνται να το δηλώσουν , να έρθουν να μου το πούν?" και είπα "δεν φοβούνται, απλά δεν είναι επίσημη και δηλωμένη μαζικά η επιθυμία".
Γι' αυτό -------------> ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΙ.
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
- fentayeen
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Σας λέω μάγκες κάντε αίτηση.
σε λίγο κλείνουν για πάσχα. μην πάει στο ντούκου
σε λίγο κλείνουν για πάσχα. μην πάει στο ντούκου
Βρε κάντε όλοι και όσοι χρωστάνε πάνω απο 10 ας μήν το γράψουν. Τώρα άν δεχτεί ο Παπ να γράψουν και εκείνοι (με λίγη πίεση) δεν ξέρω. Στην τελική χρειαζόμαστε κόσμο. Δεν χάνετε τίποτα με το να κάνετε αίτηση.Jimmy wrote:Όλοι όσοι χρωστάνε δέκα ή λιγότερα μαθήματα, σωστά?georgeKK wrote:Μίλησα με το Παπαντώνη στο γραφείο του. Μου είπε όσοι θέλουν εξεταστική να κάνουν αίτηση στη γραμματεία και αν υπάρχει κίνηση θα το λάβουν υπόψη...Επίσης μου είπε οτι τα δείγματα ήταν απογοητευτικά απο την πρώτη πτυχιακή, π.χ. στα στοιχεία 2 κατέβηκαν μόνο 17 και κόπηκαν όλοι, στα ΗΣΜΕ αποτυχία κλπ. Δεν έχουν σκοπό να το επαναλάβουν εκτος έαν καταλάβουν ότι είμαστε πολλοί. Αλλιώς ΔΕΝ το καταλαβαίνουν και μου το είπε. Συγκεκριμένα μου είπε "γιατι φοβούνται να το δηλώσουν , να έρθουν να μου το πούν?" και είπα "δεν φοβούνται, απλά δεν είναι επίσημη και δηλωμένη μαζικά η επιθυμία".
Γι' αυτό -------------> ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΟΛΟΙ.
Σημερα καναμε αιτηση 3 ατομα.Αντε μαζευτειτε γιατι παλι τα μασαγαν στη γραμματεια!!!
Ειναι πολυ απλη διαδικασια. παιρνετε ενα φυλλαδιο απο τις γενικες αιτησεις και το συμπληρωνετε.
μάγκες ακόμα κ αυτοί που είναι πάνω από 10 πρέπει να κάνουν..θα φροντίσουν κ για τη δική τους αντίστοιχη περίπτωση όταν έρθει η ώρα
έχουμε καμία εξέλιξη παιδιά?
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
+1tommi wrote:Ειναι πολυ απλη διαδικασια. παιρνετε ενα φυλλαδιο απο τις γενικες αιτησεις και το συμπληρωνετε.
Έκανα κι εγώ σήμερα αίτηση.
Να δούμε αν θα υπάρξει ανταπόκριση από τη σχολή....
Να δούμε αν θα υπάρξει ανταπόκριση από τη σχολή....
Τι ακριβως γραφουμε στην αιτηση? Πως τι ζηταμε απο την γραμματεια?