"Το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι αλβανέ"
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: "Το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι αλβανέ"
Τα πολυσυζητημένα συνθήματα που ακούστηκαν..
Εγώ απλά θα πω ντροπή..iq ραδικιού..
Μου αρέσει που στα υπουργεία και στα στρατόπεδα λένε ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι..(κάτι τέτοιο είχα διαβάσει τουλάχιστον)
Εγώ απλά θα πω ντροπή..iq ραδικιού..
Μου αρέσει που στα υπουργεία και στα στρατόπεδα λένε ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι..(κάτι τέτοιο είχα διαβάσει τουλάχιστον)
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
Θλιβερα φαινομενα
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
Κρίμα τέτοια εκπαίδευση (και τόσα λεφτά) να χαραμίζονται σε τέτοια μυαλά...
γιατρέ μου είμαι κόκκαλοοοοοοο
http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/0 ... l#comments
Μην αρχίζετε να διαβάζετε τα κόμεντς! Το χρόνο σας θα χάσετε!
Μην αρχίζετε να διαβάζετε τα κόμεντς! Το χρόνο σας θα χάσετε!
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
- ShadowMech
- Praetorian
"Τους έβρισαν τα ΟΥΚ, μια μονάδα του στρατού που έχει τη λέξη "ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ" μέσα στο ίδιο της το όνομα!"
Οντως καταστροφη...
(παραλλειπω τον συνειρμο περι καταστροφικων καταπονησεων παροτι το συμπερασμα ταυτιζεται με το παραπανω )
Η μαλακια βασικα ειναι του τυπου που εκανε την αρχη. Σιγουρα δεν ηταν για να ακουστουν σε παρελαση...
Οντως καταστροφη...
(παραλλειπω τον συνειρμο περι καταστροφικων καταπονησεων παροτι το συμπερασμα ταυτιζεται με το παραπανω )
Η μαλακια βασικα ειναι του τυπου που εκανε την αρχη. Σιγουρα δεν ηταν για να ακουστουν σε παρελαση...
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
ε μωρέ μαλακία έπρεπε να είχαν λίγη τακτ...anyway let me tie my shoelaces...
εξ' άλλου τι νομίζετε πως γίνετε μέσα στο στρατό? Συζητήσεις για την απελευθέρωση της τσιαπάτας από το καπιταλιστικό καθεστώς?
εξ' άλλου τι νομίζετε πως γίνετε μέσα στο στρατό? Συζητήσεις για την απελευθέρωση της τσιαπάτας από το καπιταλιστικό καθεστώς?
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
- Doublecore
- Praetorian
ελα μωρε τι εγινε τωρα;μερικοι καραβλαχοι μαζευτηκαν να φωναξουν ρατσιστικα συνθηματα στην παρελαση της εθνικης επετειου.σιγα...
παντως περα απο την πλακα ο κομπλεξισμος στον στρατο καλα παει και θα συνεχισει αν οι ανωτεροι δεν βαλουν χερι σε αυτες τις ομαδες και τους ανθρωπους που υποκινουν τετοιες ενεργειες.
παντως περα απο την πλακα ο κομπλεξισμος στον στρατο καλα παει και θα συνεχισει αν οι ανωτεροι δεν βαλουν χερι σε αυτες τις ομαδες και τους ανθρωπους που υποκινουν τετοιες ενεργειες.
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- Spyrοs
- Praetorian
Κοιτάχτε ... παρότι είμαι κατά του ρατσισμού, του πολέμου και του Στρατού εδώ τίθεται και ένα άλλο ζήτημα.
Στη μάχη (όταν και αν γίνει ποτέ...), πρέπει να τον μισείς τον άλλο για να τραβήξεις τη σκανδάλη χωρίς να διστάσεις. Αν τον δεις ως άνθρωπο, ΜΠΑΜ, πέθανες.
Ντροπή τους πάντως που είπαν τέτοιο σύνθημα σε παρέλαση ...
Στη μάχη (όταν και αν γίνει ποτέ...), πρέπει να τον μισείς τον άλλο για να τραβήξεις τη σκανδάλη χωρίς να διστάσεις. Αν τον δεις ως άνθρωπο, ΜΠΑΜ, πέθανες.
Ντροπή τους πάντως που είπαν τέτοιο σύνθημα σε παρέλαση ...
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- Don Molina
- Praetorian
Εντάξει το χέσανε που το κάνανε μπροστά στον Πρόεδρα, αλλά στρατιωτική παρέλαση είναι. Σε φασιστικές εκδηλώσεις, φασιστικά συνθήματα - σιγά το πράγμα...
Στο κάτω κάτω ΟΥΚάδες καυλωμένοι είναι, όχι παιδιά από το χωριό SOS.
Και να μην ξεχνάμε ότι την περασμένη βδομάδα μια τούρκικη κορβέττα έφτασε στο Σούνιο...
Είμαι μόνο 20-30% κατά του όλου σκηνικού. Το υπόλοιπο 70-80 δεν είναι ότι υποστηρίζω, αλλά ότι με αφήνει αδιάφορο
Στο κάτω κάτω ΟΥΚάδες καυλωμένοι είναι, όχι παιδιά από το χωριό SOS.
Και να μην ξεχνάμε ότι την περασμένη βδομάδα μια τούρκικη κορβέττα έφτασε στο Σούνιο...
Είμαι μόνο 20-30% κατά του όλου σκηνικού. Το υπόλοιπο 70-80 δεν είναι ότι υποστηρίζω, αλλά ότι με αφήνει αδιάφορο
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation