Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 3/5
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 3/5
Νέα γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Τρίτη μετά τις διακοπές του Πάσχα (3 Μαΐου).
Rock on buddies...
- Kitharistas
- Praetorian
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τρίτη 3/5
θα έκανα πλάκα και θα ήταν ανακοίνωση στο portal?HarisSukhoi wrote:Πλάκα κάνεις! Και η προφορική του Γιαννάκογλου???? Ε ρε γλέντια!
Rock on buddies...
O Κωστόπουλος σήμερα μετά το μάθημα μας είπε ότι άμα χαθούν άλλες 2 βδομάδες θα βγάλει ανακοίνωση που θα λέει ότι δν έκανε αρκετές διδακτικές ώρες κ δν θα μετράει ούτε το θέμα (ακόμα κ αν το έχουμε κάνει ) ούτε τίποτε κ απλώς αν τον αναγκάσουν θα βάλει ένα θέμα για Εξεταστική. Είπε ήδη έχουμε χάσει παραπάνω μαθήματα από όσα θα μπορούσαμε.
- Kitharistas
- Praetorian
wtf dude? πως δεν το άκουσα αυτόgiotis wrote:O Κωστόπουλος σήμερα μετά το μάθημα μας είπε ότι άμα χαθούν άλλες 2 βδομάδες θα βγάλει ανακοίνωση που θα λέει ότι δν έκανε αρκετές διδακτικές ώρες κ δν θα μετράει ούτε το θέμα (ακόμα κ αν το έχουμε κάνει ) ούτε τίποτε κ απλώς αν τον αναγκάσουν θα βάλει ένα θέμα για Εξεταστική. Είπε ήδη έχουμε χάσει παραπάνω μαθήματα από όσα θα μπορούσαμε.
Rock on buddies...
είχες φύγει. μετά το μάθημα το είπε... όταν είχαμε μείνει 5-6 άτομα στο τέλος (όπως κάθε φορά που μένουν μερικοί για απορίες κτλπ)Kitharistas wrote:wtf dude? πως δεν το άκουσα αυτόgiotis wrote:O Κωστόπουλος σήμερα μετά το μάθημα μας είπε ότι άμα χαθούν άλλες 2 βδομάδες θα βγάλει ανακοίνωση που θα λέει ότι δν έκανε αρκετές διδακτικές ώρες κ δν θα μετράει ούτε το θέμα (ακόμα κ αν το έχουμε κάνει ) ούτε τίποτε κ απλώς αν τον αναγκάσουν θα βάλει ένα θέμα για Εξεταστική. Είπε ήδη έχουμε χάσει παραπάνω μαθήματα από όσα θα μπορούσαμε.
hey guys plz διαψεύστε με !! Η αρχιτεκτονική πάει για προσωρινό κλείσιμο (όχι κατάληψη ) λογικά και μεις μια απο τα ίδια ;;
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1 ... um=twitter
let's go design
Παιδια ο Κωστόπουλος κάθε χρον ιά λέει τα ίδια και τα ίδια, μην του δίνετε σημασια.
Κανονικά θα δώσετε και δεν θα χαθεί τίποτα.
Κανονικά θα δώσετε και δεν θα χαθεί τίποτα.
Οχι φιλε μου ειναι αληθεια η αρχιτεκτονικη θα κλεισει απο τις 5 του μαϊ αν δν κανω λαθος οπως μου ειπε μια φιλη μου. Οχι εμεις δεν παμε για κλεισιμο, αυτοι πανε λογο εληψης παροχων ( φραγκα δλδ) απο το δημοσιο , γιατι οι βοηθοι, καθαριστες κλπ ειναι απληρωτοι, κατι τετοιο τεσπα.stam wrote:hey guys plz διαψεύστε με !! Η αρχιτεκτονική πάει για προσωρινό κλείσιμο (όχι κατάληψη ) λογικά και μεις μια απο τα ίδια ;;
Αυτα μ ειπε η φιλη μου τωρα αν κανω λαθος .... αλλα εμεις οχι δν παμε
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- blackjohnny
- MechEng Seeder
θυμάται κανείς πόσες μέρες έχουμε συνολικά χάσει μέχρι τώρα?
relax..it's over...you belong to me....
- mama mafia
- MechEng Seeder
νομίζω 5-6, αν και έχω ψιλοχάσει το μέτρημα
Leave the gun. Take the cannoli